ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony Ericsson XPERIA X10 mini!



Ο λόγος για το Sony Ericsson XPERIA X10 mini, το μικρότερο αδελφάκι του μεγάλου Sony Ericsson XPERIA X10, το οποίο αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι το μικρότερο σε διαστάσεις και ελαφρύτερο (88 γρ) smartphone που φτιάχτηκε ποτέ!
Το XPERIA X10 mini παρουσιάστηκε στο τελευταίο Mobile World Congress της Βαρκελώνης και κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Διαθέτει λειτουργικό Android, επεξεργαστή 600 MHz, οθόνη αφής 2,55 ιντσών με ανάλυση 240 x 320 (ταχύτατη στην απόκριση), κάμερα 5 megapixel με autofocus και φλας. Φυσικά δεν λείπουν aGPS, Wi-Fi, Bluetooth και FM Radio. Η εσωτερική μνήμη του κινητού είναι μόλις 128 MB, οπότε η χρήση μίας καρτούλας microSD μέχρι 16 GB κρίνεται απαραίτητη, αν και στην συσκευασία θα βρείτε μία microSD 2 GB.
Το Sony Ericsson XPERIA X10 mini διαθέτει -όπως και το μεγάλο XPERIA X10- την εφαρμογή Timescape, που συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία σας με τις επαφές σας, δηλαδή κλήσεις, SMS, Facebook, Twitter, όλα συγκεντρωμένα για να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση! Η τιμή του είναι αρκετά ελκυστική για αυτά που προσφέρει, θα το βρείτε στα καταστήματα γύρω στα 280-300 ευρώ! Να αναφέρω επίσης ότι στη συσκευασία θα βρείτε και πέντε εξτρά καλύμματα της πίσω πλευράς σε διάφορα χρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια