ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

iPhone 5 με όλες τις λεπτομέρειες...

Στην παρουσίαση του iPad 2 ο Steve Jobs ουσιαστικά ανακοίνωσε τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5 που θα δούμε σε μερικούς μήνες. Νέος επεξεργαστής Α5, χαμηλότερο βάρος, μικρότερο πάχος κλπ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα δούμε στο νέο iPhone 5. Φαίνεται ότι η Apple θα παραδώσει αυτό ακριβώς, ένα καινούριο iPhone βελτιωμένο στα σημεία, με μεγαλύτερη οθόνη, μικρότερες διαστάσεις και φορτωμένο με το iOS 5.0.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε υποτίθεται οτι απεικονίζουν το iPhone 5 σε σχέδια που έχουν κατασκευαστές θηκών στα χέρια τους, ώστε να προετοιμαστούν από τώρα για τον Ιούνιο. Το design παραμένει το ίδιο με το iPhone 4 (αναμενόμενο), η θέση της κεραίας έχει μετατοπιστεί και το grip of death δεν βρίσκεται πλέον στο ίδιο σημείο (αναμενόμενο), η οθόνη έχει μεγαλώσει σε διαγώνιο (αναμενόμενο), για την ανάλυση θα μάθουμε αργότερα.
Ναι, αυτό θα είναι το iPhone 5 γιατί ακολουθεί την φιλοσοφία σχεδιασμού της Apple όχι μόνο σε προϊόντα αλλά στην λογική της εξέλιξης για τα νέα μοντέλα. Μικρές αλλαγές στα σημεία, απίστευτη προσοχή στην λεπτομέρεια και ομογενοποίηση των διαδικασιών και παραγόντων που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Το iPad 2 όχι μόνο έδειξε την εμμονή σε αυτή την φιλοσοφία σχεδιασμού αλλά έθεσε τις βάσεις για τα χαρακτηριστικά του iPhone 5 σε ό,τι αφορά την CPU, GPU, την οθόνη, το βάρος και την αυτονομία. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι τα υλικά κατασκευής, η ανθεκτικότητα του γυαλιού, η επιλογή για GSM/CDMA υποστήριξη στο ίδιο κινητό με το ίδιο chip και διάφορες άλλες “λεπτομέρειες” παρόμοιου τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια