ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα PowerShot A800 της Canon

Εύχρηστη, κομψή και προσιτή για τον ερασιτέχνη χρήστη, η νέα PowerShot A800 της Canon κάνει τη φωτογράφιση πιο εύκολη από ποτέ. Το εισαγωγικό μοντέλο Α800 της γνωστής σειράς PowerShot, διαθέτει ρυθμίσεις χάρη στις οποίες η λήψη μιας τέλειας φωτογραφίας απαιτεί ένα μόνο κλικ. Αρκούν μόνο λίγα μόνο δευτερόλεπτα για να καταγράψετε μοναδικές στιγμές της ζωής σας και να κρατήσετε τις αναμνήσεις για πάντα ζωντανές.
Ιδιαίτερα ελκυστική με τις αρμονικές καμπύλες και τα εύχρηστα πλήκτρα της, διατίθεται σε φλογερό κόκκινο, αριστοκρατικό μαύρο, κομψό γκρι-μπλε και all time classic μεταλλικό γκρι χρώμα για να επιλέξετε και να εντυπωσιάσετε!Η Α800 αποτελεί την ιδανική λύση για τον αρχάριο χρήστη που απαιτεί εξελιγμένα χαρακτηριστικά στη νέα του φωτογραφική μηχανή: προσφέρει ανάλυση 10 ΜegaPixel, διαθέτει φακό με 3.3x οπτικό zoom καθώς επίσης φωτεινή LCD οθόνη 6.2 εκ. επιτρέποντας έτσι την εύκολη και γρήγορη θέαση των φωτογραφιών.
Η Canon ενσωματώνει προηγμένα στοιχεία στο φακό της μηχανής ώστε να διασφαλίζεται υψηλή ποιότητα σε κάθε λήψη, ενώ χάρη στη ρύθμιση Smart Auto η μηχανή ‘εντοπίζει’ αυτόματα μέχρι 19 διαφορετικές καταστάσεις λήψεως και προσαρμόζει σε κάθε μία από αυτές και την ανάλογη ρύθμιση, ώστε να επιτυγχάνεται κάθε φορά το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Είτε φωτογραφίζετε πρόσωπα, είτε τοπία, αξέχαστα ηλιοβασιλέματα ή αντικείμενα από πολύ κοντά, μπορείτε να βασίζεστε στην τεχνογνωσία της Canon για τη σωστότερη λήψη. Και ενόσω φωτογραφίζετε σε εσωτερικούς χώρους ή ακολουθείτε κάποιο κινούμενο αντικείμενο, η ρύθμιση Blur Reduction σας εγγυάται μείωση του θορύβου και του ενοχλητικού θολώματος που μπορεί να καταστρέψει τη φωτογραφία σας.
Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις Super Vivid ή Poster Effect για ακόμα πιο έντονα χρώματα ή πιο καλλιτεχνικά αποτελέσματα, τραβήξτε βίντεο μικρής διάρκειας και πάρτε τη μηχανή σας παντού, όπου κι αν πάτε: οι μικρές της διαστάσεις αλλά και η δυνατότητα λειτουργίας με μπαταρίες ΑΑ εξασφαλίζουν αυτονομία και ευκολία στη χρήση, ακόμα και εάν βρίσκεστε εν κινήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια