ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toshiba Antares: Tablet με διπύρηνο επεξεργαστή

Το νέο Toshiba Antares παρουσίασε η Toshiba, tablet pc με λειτουργικό Android 3.0 Honeycomb, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 και οθόνη 10,1 ιντσών. Το tablet θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά (θα έρθει και στη χώρα μας) το καλοκαίρι του 2011, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστή η τιμή του. Διαβάστε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του Toshiba Antares!
Ενισχυμένη εμπειρία browsing και video σε 16:10
Η Toshiba και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στα ενισχυμένα χαρακτηριστικά video, audio και internet. Το Toshiba tablet, με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 , διαθέτει multi-touch οθόνη 10.1 ιντσών σε 16:10 format με 1280 x 800 pixels, προσφέροντας άπλετο χώρο για θέαση ιστοσελίδων σε landscape ή portrait και προσφέροντας κινηματογραφική οπτική για video και gaming.
Ενσωματωμένες τεχνολογίες Video και Audio
Η τεχνολογία Adaptive Display του tablet ενισχύει συστηματικά παραμέτρους όπως η φωτεινότητα και η αντίθεση ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος. Επιπλέον η τεχνολογία Resolution+ της Toshiba έχει ενσωματωθεί, ενισχύοντας την ποιότητα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης ώστε να αξιοποιηθούν στο μέγιστο οι δυνατότητες της οθόνης του tablet, ανεξάρτητα από την πηγή του υλικού. Συγχρόνως, διασφαλίζεται πρωτόγνωρη ηχητική απόδοση χάρις τους ενισχυτές ήχου της Toshiba, οι οποίοι επιτρέπουν στα στερεοφωνικά ηχεία του tablet να αναπαράγουν μοναδικά μουσικά κομμάτια, videos και παιχνίδια.
Υποστήριξη 3G, Wi-Fi φυσικά και Θύρα HDMI
Το Toshiba Antares υποστηρίζει mobile broadband 3G και φυσικά 802.11n WLAN για σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ διαθέτει gyroscope και accelerometer αισθητήρες. Δεν λείπει το integrated GPS, αλλά και δύο κάμερες, μία 2 Megapixel στη μπροστινή πλευρά και μία 5 Megapixel πίσω για να τραβάτε αρκετά καλές φωτογραφίες και βίντεο. Στο tablet της Toshiba θα βρείτε επίσης θύρα HDMI για να προβάλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην τηλεόρασή σας, ενώ η θύρα USB 2.0 θα σας επιτρέψει να συνδέσετε στο tablet σας εξωτερικούς σκληρούς, κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συνδεθεί μέσω USB! Τέλος το Antares διαθέτει SD card slot έτοιμο να δεχθεί τις κάρτες μνήμης σας με τα αρχεία σας.
Χιλιάδες εφαρμογές στο Android Market
Όπως όλα τα Android tablet, έτσι και το Toshiba Antares σας επιτρέπει την πρόσβαση στο Android Market, όπου θα βρείτε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές για να κατεβάσετε αυτές που εσείς θέλετε και χρειάζεστε στο tablet σας. Στο Antares υπάρχει εγκατεστημένο μάλιστα το Toshiba Places που διαθέτει το δικό του app marketplace, διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν εφαρμογές συμβατές με την οθόνη 10.1” (25.7cm) του tablet!

Δεν υπάρχουν σχόλια