ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Aspire One E100 netbook με Dual-boot

Το netbook Acer One E100 με dual-boot μπορεί να κάνει εκκίνηση είτε με Windows 7 είτε με μια έκδοση του Android για πολύ πιο γρήγορο ξεκίνημα και άμεση πρόσβαση π.χ. σε ιστοσελίδες. Έτσι με το πάτημα ενός πλήκτρου και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ χωρίς να περιμένετε να φορτώσουν τα Windows 7.
Το Aspire One E100, που έχει ήδη εισαχθεί σε σχολεία (και ελληνικά;) στο πειραματικό στάδιο της ευρωπαϊκής δράσης της Acer, σε συνεργασία με το European Schoolnet, δείχνει έτοιμο να κατακτήσει τη θέση των παραδοσιακών τετραδίων. Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις επικοινωνίας και φορητότητας, επιτρέποντας στους μαθητές να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενα, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, με τους φίλους και τους συμμαθητές τους.
Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 8 ώρες, το netbook επιτρέπει ελευθερία, αποφεύγοντας την ανάγκη επαναφόρτισης μέσα στη σχολική αίθουσα, όπου υπάρχουν λίγες πρίζες, ή το πρόβλημα της απενεργοποίησης των υπολογιστών κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Παρά το μικρό του μέγεθος, αυτό το netbook διαθέτει πληκτρολόγιο με μεγάλα πλήκτρα που καθιστούν πιο πρακτική και άνετη την πληκτρολόγηση.
Acer One E100
Windows 7 Starter Ελληνικά/ Αγγλικά
Οθόνη LED, WSVGA 10.1
Επεξεργαστής Intel Atom N455 1.66GHz
1GB RAM DDR3
250 GB HDD
Bluetooth, Webcam, Card Reader, Μπαταρία 6 Cells 4400 mAh, Ποντίκι
1,27 κιλά, 3 Χρόνια Εγγύηση
Ενδεικτική τιμή 359 ερώ

Δεν υπάρχουν σχόλια