ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toshiba tablet Thrive με Android 3.1

H Toshiba με την σειρά της μας ενημερώνει για τις νέες προτάσεις που έχει η εταιρεία στην κατηγορία των ταμπλετών. Η αρχή φαίνεται να γίνεται με την επίσημη ανακοίνωση και την κυκλοφορία της νέας ταμπλέτας με την ονομασία «Thrive» στις 10.1 ίντσες, με ανάλυση 1280x800 pixels, η οποία θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 3.1 και θα διατεθεί στην αγορά εντός του μήνα Ιουλίου, με κόστος που θα κυμανθεί περίπου στα 300 ευρώ (προ φόρων), μια τιμή που φαίνεται αρκετά προσιτή για τις δυνατότητές της.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του «Thrive» που το καθιστά διαφορετικό από τις άλλες ταμπλέτες, είναι η δυνατότητα αλλαγής της πίσω όψης της συσκευής με προσόψεις σε διάφορες αποχρώσεις, αλλά και η δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας, η οποία θα μπορεί να αναπαράγει μέχρι και 7 ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ενώ μπορεί να φτάσει το 90% της πλήρους φόρτισης μέσα σε χρονικό διάστημα 90 λεπτών. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα γενικά χαρακτηριστικά της ταμπλέτας, θα βασίζεται στον αναγνωρισμένο πλέον επεξεργαστή της Nvidia, Tegra 2, κάτι που εγγυάται καλές επιδόσεις, ενώ υπάρχουν ενσωματωμένες κάμερες τόσο στην εμπρός όψη με ανάλυση 2MP, όσο και πίσω με ανάλυση 5MP. Διαθέτει επίσης ασύρματο δέκτη (Wi-Fi), Bluetooth, SD card reader, θύρες mini USB και USB, αλλά και ψηφιακή έξοδο HDMI, ενώ η πίσω πλευρά της συσκευής είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό υλικό για καλύτερη αίσθηση στο χέρι.
Θα υπάρξουν τρείς διαφορετικές εκδόσεις για το συγκεκριμένο μοντέλο, μία των 8GB με τιμή στα 300 ευρώ (προ φόρων), η δεύτερη έκδοση με χωρητικότητα 16GB και στα 330 ευρώ (προ φόρων), ενώ η μεγαλύτερη έκδοση είναι αυτή των 32GB η οποία θα κοστολογείται περί τα 400 ευρώ (προ φόρων).

Δεν υπάρχουν σχόλια