ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Macbook Air 2012, Με Sandy Bridge

Η Apple όπως όλοι περιμέναμε, έκανε σήμερα διαθέσιμο μέσω του Mac App Store το νέο της λειτουργικό σύστημα, το Mac OS X Lion. Παράλληλα σήμερα ανακοινώθηκαν και τα νέα Macbook Air. Τα ανανεωμένα Macbook Air είναι εφοδιασμένα με επεξεργαστή τεχνολογίας Sandy Brigde από την Intel, θύρα Thunderbolt, ενώ επανέρχεται και το υποφωτιζόμενο πληκτρολόγιο.
Με τους νέους επεξεργαστές Intel Core i5 και i7, τα Macbook Air είναι σαφώς ταχύτερα από τους προκατόχους τους. Ενώ το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ήταν κάτι που πολλοί ζητήσανε και η Apple τους έκανε την χάρη και το πρόσθεσε στα νέα Macbook Air. Η θύρα Thunderbolt, γνωστή από τους τελευταίους iMac, προσφέρει ταχύτατες μεταφορές δεδομένων.
Όσον αγορά την αυτονομία της μπαταρίας των νέων Macbook Air, αγγίζει τις 30 μέρες. Τα μοντέλα των 11,6 ιντσών υπόσχονται μέχρι 5 ώρες συνεχούς χρήσης Wi-Fi, ενώ στα μεγαλύτερα μοντέλα η αντοχή της μπαταρίας αγγίζει τις 7 ώρες Wi-Fi. Επίσης η κάρτα γραφικών με την οποία η Apple εφοδίασε τα νέα Macbook Air είναι η Intel HD Graphics 3000.

Δεν υπάρχουν σχόλια