ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Logitech M525 Mouse: 3 χρόνια χρήσης!

Καλά τα ασύρματα ποντίκια, όμως το συνεχές άλλαγμα των μπαταριών είναι πολλές φορές κουραστικό -για να μην αναφέρουμε και τα έξοδα…
Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει το νέο ασύρματο ποντίκι της Logitech, το οποίο χάρη στην έξυπνη διαχείριση της μπαταρίας, υπόσχεται ότι θα χρειαστούν τρία ολόκληρα χρόνια για να του αλλάξετε μπαταρίες! Και αν αναρωτιέστε τι είδους μπαταρίες είναι αυτές, μάθετε ότι το ποντίκι παίρνει τις απλές ΑΑ μπαταρίες που χρησιμοποιούμε όλοι.
Πέραν της εντυπωσιακής διάρκειας των μπαταριών, το Logitech M52
5 διαθέτει ροδέλα από καουτσούκ τεχνολογίας Tilt Wheel που επιτρέπει εκτός από κατακόρυφη και οριζόντια κύλιση της σελίδας, ενώ χάρη στην τεχνολογία Logitech Advanced Optical προσφέρει απόλυτη ακρίβεια κινήσεων.
Τέλος, η σύνδεση του ποντικιού με τον υπολογιστή γίνεται μέσω του μικροσκοπικού ασύρματου δέκτη Logitech Unifying, επιτρέποντας την άμεση σύνδεση με 6 ακόμα συμβατά περιφερειακά, φυλάσσοντας τις θύρες USB για άλλες συσκευές. Ο δέκτης Unifying χρησιμοποιεί την εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία της Logitech στα 2.4 GHz για σταθερή σύνδεση χωρίς καθυστερήσεις και διακοπές, σε απόσταση έως και 10 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια