ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To IPad 3 Έτοιμο Για Παραγωγή

Σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Fidacaro του ομίλου Susquehanna Financial, το iPad 3 έχει πάρει τον δρόμο για την παραγωγή. Έλεγχοι της εφοδιαστική αλυσίδας δείχνουν στον Fidacaro ότι η Apple ετοιμάζει την παραγωγή του τέταρτου τριμήνου μεταξύ 12 και 14 εκατομμύρια μονάδες, από τις 11 και 13 εκατομμύρια. Και αυτή η προς τα πάνω αναπροσαρμογή οφείλεται εν μέρη σε μια πρώιμη παραγωγή του iPad 3.
"Από τους ελέγχους που κάναμε τον περασμένου μήνα στην εφοδιαστική αλυσίδα βλέπουμε τώρα να εμφανίζονται 600.000 έως ένα εκατομμύριο iPad 3 στο πλάνο για το τέταρτο τρίμηνο του 2011", δήλωσε ο Fidacaro στο AllThingsD. "H προηγούμενη εκτίμηση μας δεν περιλάμβανε κανένα iPad 3".
Ώστε οι προετοιμασίες για την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία προϊόντος της Apple έχουν ήδη ξεκινήσει, προφανώς για μια κυκλοφορία στις αρχές του 2012, πιθανώς τον Μάρτιο, τον ίδιο μήνα που παρουσιάστηκε το iPad 2.Παρεμπιπτόντως, ο Fidacaro πιστεύει ότι η Apple πούλησε 11,5 εκατομμύρια iPad το τρίτο τρίμηνο και πολύ πιθανόν θα πουλήσει άλλα 13 εκατομμύρια το τέταρτο τρίμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια