ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Panasonic Toughpad A1, που αντέχει τα πάντα

Εδώ το καλό το tablet, Panasonic Toughpad, που αντέχει κακουχίες που ούτε ο ίδιος ο χρήστης δεν μπορεί να αντιμετωπίζει. Νερό, λάσπη, ισχυροί κραδασμοί, χτυπήματα και υψηλές θερμοκρασίες είναι απλά μέσα στις προδιαγραφές του Panasonic Toughpad A1 με οθόνη 10 ιντσών (1024 x 769 pixels) και κατασκευή που μπορεί να αντέξει μέχρι και την πεθερά σας, πιστοποιημένο κατά MIL-STD-810G και IP65. Android 3.2 Honeycomb στο λειτουργικό με dual core επεξεργαστή 1.2GHz και επιπλέον κρυπτογράφηση σε hardware συνεννοούνται άψογα με 1GB RAM και 16GB ενσωματωμένης μνήμης. Εννοείται πως υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSDHC, έξοδος HDMI micro, 4G σύνδεση μέσω WiMax και LTE θεωρούνται δεδομένα όπως το GPS, Bluetooth και WiFi. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα για το Panasonic Toughpad A1 με ηλεκτρονικά για 3G.
Α ναι, καθώς θα παλεύετε με τα κύματα ή το χώμα από τον ισχυρό άνεμο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα 5 megapixel με LED flash στο πίσω μέρος ή να πείτε γεια σε video chat με την κάμερα 2 meagpixel στην πρόσοψη.
Όταν δείτε τι μπορεί να αντέξει το Panasonic Toughpad A1 θα απορήσετε γιατί η Panasonic έβαλε κάμερες σε ένα τόσο rugged gadget αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια