ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung SUR40: το τραπεζάκι του Αύριο!

Η διαδραστική επιφάνεια της Microsoft υπό μορφή έξυπνου τραπεζιού και κωδική ονομασία SUR40 που για πρώτη φορά είδαμε στη CES 2011, είναι πλέον διαθέσιμη για προπαραγγελίες.
Με σαφώς μικρότερο μέγεθος από το Ideum MT-55 Multitouch Table, το τραπέζι διαθέτει μια ανθεκτικότατη οθόνη 40″ εξοπλισμένη με Gorilla Glass, αποτελώντας, μάλιστα, τη μεγαλύτερη επιφάνεια από Gorilla Glass μέχρι στιγμής!
Το συνολικό πάχος του τραπεζιού δεν ξεπερνά τα 11 cm, ενώ είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή AMD Athlon II X2 και κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6700M. Το λειτουργικό του σύστημα στηρίζεται σε μια embedded έκδοση των Windows 7 Professional 64-bit, που έχουν εγκατεστημένο το Surface 2.0 SDK.
Θυμίζουμε ότι για την κατασκευή της επιφάνειας συνεργάστηκαν οι Microsoft και Samsung, κάνοντας χρήση της LCD τεχνολογίας PixelSense, η οποία μετατρέπει κάθε pixel σε ένα μικροσκοπικό infra-red αισθητήρα. Με πιο απλά λόγια, το τραπεζάκι αντιλαμβάνεται κάθε φορά που τοποθετείται κάτι πάνω του, καθώς το υπεριώδες φως δε μπορεί να φτάσει στον αισθητήρα.
Το Samsung SUR40 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε περισσότερες από 23 χώρες ανά τον κόσμο στην τιμή των $8.400 (€6.300).

Δεν υπάρχουν σχόλια