ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung DV300F, 16MP με διπλή LCD οθόνη και WiFi

Παρά τις κακές γλώσσες που θέλουν τις point-and-shoot φωτογραφικές μηχανές να βαδίζουν προς το τέλος τους, η Samsung αποφάσισε να εμπλουτίσει τη σειρά DualView φωτογραφικών μηχανών της με μια νέα πολύ αξιόλογη προσθήκη.
Όπως και όλα τα μοντέλα της σειράς, η Samsung DV300F διαθέτει δύο LCD οθόνες, μια στο εμπρός μέρος και μία στο πίσω, διεκολύνοντας έτσι τον χρήστη να τραβάει φωτογραφίες του εαυτού του. Η νέα φωτογραφική μηχανή των 16MP είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε όταν παραμένει απενεργοποιημένη, η εμπρόσθια οθόνη (1.5″) να είναι κυριολεκτικά αόρατη.
Επιπλέον, η η Samsung DV300F διαθέτει 5x οπτικό zoom, ευρυγώνιους φακούς 25mm, ενώ τραβάει HD video 720p με ταχύτητα 30fps. Τέλος, παρέχει συνδεσιμότητα WiFi, επιτρέποντας το ανέβασμα φωτογραφιών σε Facebook, Picasa, Flickr και YouTube απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή χωρίς την ανάγκη να περαστούν πρώτα σε υπολογιστή.
Η νέα φωτογραφική μηχανή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Μάρτιο στην τιμή των $199 (περίπου €150). Μέχρι τότε, το πιθανότερο είναι ότι θα τη δούμε σε επίσημη παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα στη CES 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια