ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυβερνοπόλεμος στην Ελλάδα με θύματα sites

Τα συνταρακτικά γεγονότα στην Ελλάδα συνεχίζονται μετά και την ψήφιση του Μνημονίου 2, με επιθέσεις των Anonymous σε πληθώρα κυβερνητικών-πολιτικών ιστοσελίδων, όπως αυτές του Πρωθυπουργού, της Αστυνομίας, ΜΜΕ και πολιτικών κομμάτων!
Αυτή τη στιγμή η “μπάλα” έχει πάρει οι παρακάτω ιστοσελίδες:
www.hellenicparliament.gr/ (Ελληνική Βουλή)
www.primeminister.gr (Πρωθυπουργός)
www.hellenicpolice.gr (Ελληνική Αστυνομία)
www.nd.gr (Νέα Δημοκρατία)
www.pasok.gr (ΠΑΣΟΚ)
www.ypai.aegean.gr (Υπουργείο Αιγαίου)
www.culture.gr (Υπουργείο Πολιτισμού)
www.mod.gr (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας)
www.yyka.gov.gr (Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)
www.evenizelos.gr
www.ydt.gr (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη)
www.minfin.gr (Υπουργείο Οικονομικών)

Μέχρι τώρα αυτά έχουν καταγραφεί, αλλά η λίστα συνεχίζει να μεγαλώνει. Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση με updates, καθώς μιλάμε ίσως για την μεγαλύτερη συντονισμένη επίθεση που έχει γίνει ποτέ! Η ψήφιση των νέων μέτρων και τα τεκταινόμενα σε όλες τις πλατείες των μεγάλων πόλεων δεν άφησαν ασυγκίνητη την ελληνική ομάδα hackers ”Greek Hacking Scene”, οι οποίοι παραβίασαν την ιστοσελίδα των Γενικών αρχείων του Κράτους, παίρνοντας έτσι τη σκυτάλη από τους Anonymous.
“Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει”
Οι Έλληνες χάκερ GHS κατέβαλλαν την ιστοσελίδα όπου τώρα εμφανίζονται διάφορα βίντεο όπως η ορκωμοσία του Γ. Παπανδρέου και διάφορα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Μεταξύ άλλων εμφανίζονται και αποσπάσματα από εκπομπή του Extra, του Αντέννα, του Κ. Χαρδαβέλλα και του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, καθώς και πρωτοσέλιδα της “Ελεύθερης Ώρας”, ενώ στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίζεται η Αγιά Σοφιά…χρυσοστολισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια