ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG CINEMA SCREEN: Πλαίσιο οθόνης μόλις 1 χιλιοστό

Η LG άρχισε να στέλνει δελτία. Ένα από αυτά αφορά στην σχεδίαση Cinema Screen. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της LG που ενσωματώνεται στις τηλεοράσεις CINEMA 3D Smart TV, προσφέροντας εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης.
Θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της για το 2012...
Η σχεδίαση CINEMA SCREEN μειώνει το πάχος του πλαισίου της οθόνης σε μόλις 1 χιλ., δημιουργώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον, ειδικά κατά την τρισδιάστατη θέαση.
Αποτελούσε άλλωστε διακαή πόθο της...
Το πλαίσιο οθόνης που περιβάλλει τις νέες τηλεοράσεις CINEMA 3D Smart TV, έχει λεπτύνει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που το πάχος του είναι σχεδόν αμελητέο.
Επιπλέον, η σχεδίαση CINEMA SCREEN συνοδεύεται και από τα νέα CINEMA 3D γυαλιά της LG.
Διαθέσιμα σε τρία μοντέλα, τα νέα CINEMA 3D γυαλιά είναι 20 φορές πιο ελαφριά από εκείνα της προηγουμένης γενιάς, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση για εκτεταμένα διαστήματα τρισδιάστατης θέασης. Υπάρχει επίσης και πληθώρα νέων 3D τεχνολογιών. Με την αξιοποίηση της βασικής θεωρίας για τη 3D τεχνολογία των τηλεοράσεων, η λειτουργία Dual Play αποτελεί τη λύση για προχωρημένο gaming.
Με τη λειτουργία αυτή και τα ειδικά γυαλιά Dual Play, οι παίκτες βλέπουν δύο απολύτως διαφορετικές εικόνες σε πλήρη οθόνη, σε αντίθεση με το παραδοσιακό split screen, όπου κάθε παίκτης πρέπει να επικεντρώνεται στη μισή οθόνη.
Παράλληλα, η λειτουργία 3D Sound Zooming προσφέρει κορυφαίο ήχο, απολύτως συγχρονισμένο με τη θέση και την κίνηση των διαφόρων on- screen αντικειμένων, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την κορυφαία οπτική εμπειρία.
Τέλος, οι νέες τηλεοράσεις CINEMA 3D Smart TV της LG διαθέτουν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα Smart TV της LG -με περισσότερες από 1.200 εφαρμογές παγκοσμίως-, εξασφαλίζοντας στους θεατές πρόσβαση στο αυξανόμενο premium περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια