ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Huawei Media Pad και ΖΤΕ V96 για όλους...

Το ολοκαίνουργιο tablet της κινέζικης εταιρίας έκανε ξανά την εμφάνιση του στην CTIA με κορυφαία χαρακτηριστικά, λίγους μήνες πριν βγει στην αγορά. Οθόνη 10 ιντσών 1920x1200 IPS, αλουμινένιο σώμα, πάχος 8,8 mm μόνο και βάρος που δεν ξεπερνά τα 364 γραμμάρια! Επεξεργαστής είναι ο ολοκαίνουργιος quad-core K3 Balong χρονισμένος στα 1,5 Ghz, κατασκευασμένος από την ίδια την Huawei την τροφοδοσία θα αναλάβει μια μπαταρία στα 6,600 mAh.
ZTE V96, το νέο tablet της κινέζικης εταιρίας
Μια από τις τελευταίες ενδιαφέρουσες προτάσεις της ZTE για την κατηγορία των tablets, είναι το μοντέλο V96 που παρουσίασε στη CTIA 2012. Το συγκεκριμένο tablet είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8960 στα 1.7 GHz, μνήμη RAM 1GB, υποστήριξη tri-band HSPA+ 42Mbps και quad-band LTE. Τρέχει την πρόσφατη έκδοση Android Ice Cream Sandwich.
Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι πως υπάρχουν δύο μοντέλα: Το πρώτο, έχει μια χαρακτηριστική οπίσθια επιφάνεια και έχει κατασκευαστεί από πλαστικό σε όλο του το μέγεθος. Το «δίδυμο αδερφάκι του», φέρει κατασκευαστικές αλλαγές όσον αφορά την επιλογή υλικών, καθώς το πίσω μέρος του είναι καλυμμένο από αλουμίνιο. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το V96 διαθέτει: Οθόνη 10.1 ιντσών QXGA (1.280 x 800), με πυκνότητα Pixel στα 149 ppi ένα νούμερο μάλλον απογοητευτικό. Επίσης, στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα των 5MP και εμπρός μια ψηφιακή κάμερα 2MP για βιντεοσυνομιλίες ενώ έχει εξοπλιστεί με μια θύρα microSD ώστε να επεκτείνεται περαιτέρω τον διαθέσιμο αποθηκευτικό του χώρο. Όσον αφορά την διαθεσιμότητα και τις τιμές των δύο εκδόσεων του V96, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια