ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Google Maps 3D...σε άλλη διάσταση

Event για την παρουσίαση ενός καινούριο Google Maps 3D, τεχνολογιών και του οράματος του Google για το μέλλον της υπηρεσίας. Αυτό θα μπορούσε να είναι με μια πρόταση η περιγραφή της πρόσκλησης που έχει ήδη μοιράσει το Google σε όσους θέλουν να δουν από κοντά που θα βρίσκεται το Google Maps στην επόμενη έκδοση. Λογική εξέλιξη η έκδοση Google Maps 3D μαζί με επιπλέον χαρακτηριστικά που θα δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όσους βασίζονται στους χάρτες του Google για να βρουν τον δρόμο τους.
Υπάρχουν αναφορές για ενημερωμένο .apk αρχείο στην έκδοση Google Maps 6.8 για το Android μαζί με νέα εικονίδια και λειτουργίες. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να πείσει τι θα συμβεί τότε το γεγονός ότι το Google maps event έρχεται ακριβώς πριν από το WWDC 2012 της Apple όπου αναμένεται να ανακοινωθεί το iOS 6 κάτι λέει. Αυτό γιατί το νέο iOS 6 φημολογείται ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί Google Maps στο iOS Maps apps και θα βασιστεί στους χάρτες της Apple.
Η πρόσκληση για το Google maps event ανφέρει:
At this invitation-only press gathering, Brian McClendon, VP of Google Maps and Google Earth, will give you a behind-the-scenes look at Google Maps and share our vision. We’ll also demo some of the newest technology and provide a sneak peek at upcoming features that will help people get where they want to go – both physically and virtually. We hope to see you there.
Αυτό το virtual είναι η λέξη κλειδί στην παρουσίαση αφού η “νέα διάσταση” που αναφέρεται στην πρόκληση δεν είναι απαραίτητο ότι θα αφορά 3D χάρτες μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια