ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG Display και μάχη με OLED Samsung

H LG Display ανακοίνωσε ότι 11 άτομα βρέθηκαν ένοχοι για την κλοπή τεχνολογίας OLED από τον κύριο ανταγωνιστή της, τη Samsung. Τα περιστατικά κλοπής συνέβησαν μεταξύ 2010 και 2011, ενώ η ίδια η LG αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της βιομηχανικής κατασκοπείας.
Τρεις από τους ενόχους εργάζονται αυτή τη στιγμή στη Samsung Display, ενώ η Samsung ισχυρίζεται ότι η LG Display κλέβει συστηματικά την τεχνολογία της, κάτι που οδηγεί σε μεγάλη απώλεια εσόδων σε βάθος χρόνου. Οι κατηγορίες της Samsung δείχνουν διευθυντικά στελέχη της LG, ως υπεύθυνους για αυτή την πράξη, αλλά από τη μεριά της η LG το αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν έχει ανάγκη να στηριχτεί στην τεχνολογία OLED της Samsung για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, τονίζοντας μάλιστα, ότι είναι η πρώτη που εφαρμόζει την τεχνολογία OLED σε ένα panel διαγωνίου 55 ιντσών.
Είναι δύσκολο να δει κανείς ποια είναι η αλήθεια στην ιστορία, αλλά το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση βρωμάει και κάτι έχει συμβεί… το τι ακριβώς, μάλλον θα αποφασιστεί δικαστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια