ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

LG Optimus Vu: Το «μεγάλο» της LG τον Σεπτέμβρη

To 5 ιντσο της LG, το υβρίδιο μεταξύ tablet και smartphone με την κωδική ονομασία Optimus Vu, θα διατεθεί σε όλο τον κόσμο από τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της LG, αλλά εμείς, θα το παραλάβουμε λίγο «αλλαγμένο» σε σχέση με το μοντέλο που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο κατά τη διάρκεια του MWC.
Ο επεξεργαστής του θα είναι ο 4πύρηνος NVIDIA Tegra 3, αντικαθιστώντας τον Snapdgragon S4 που είχε το αρχικό μοντέλο και η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταλείψει το LTE, καθώς δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα ακόμα. Το LG Optimus Vu, στις 5 ίντσες IPS οθόνη, θα έχει λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich, με πιθανότητα αναβάθμισης σε Jelly Bean, ενώ οι κάμερές του θα είναι στα 8 MP ή κύρια και στα 1,3 η πρόσθια για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.
Η δεύτερη εκδοχή του Note; Θα αναρωτηθείτε. Ίσως, καθώς η LG σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι το Optimus Vu θα διαθέτει ανανεωμένες εκδόσεις των εφαρμογών QuickMemo και Notebook, που σημαίνει ότι θα δούμε μία δεύτερη εναλλακτική στην δημιουργία σημειώσεων, με κάποιο είδους stylus. Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Πηγή: LG

Δεν υπάρχουν σχόλια