ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony Vaio Tap20: To tabletop PC της χρονιάς

Ένα από τα προϊόντα της Sony που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Βερολίνο, κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2012, είναι και το νέο μέλος της οικογένειας Vaio που… δεν πρόκειται ούτε για ultrabook, ούτε για υβρίδιο μεταξύ ultrabook και tablet. Είναι ένα υβρίδιο μεταξύ PC και tablet και ίσως είναι αυτό που ονειρευόταν η Microsoft για τα Windows 8.
Μιλάμε για ένα tabletop PC, με ένα εξαιρετικό stand που επιτρέπει στον χρήστη να δώσει στην οθόνη αφής, ότι κατεύθυνση θέλει. Από απολύτως όρθια για να εργάζεται σε αυτή όπως σε ένα συμβατικό PC, ή ακόμα και να το χρησιμοποιεί για να βλέπει video και ταινίες, μέχρι και να το ακουμπάει, πολύ απλά, στην επιφάνεια ενός τραπεζιού.
Η Sony διατείνεται ότι το Vaio Tap 20 είναι η νέα φρέσκια λύση στους οικιακούς υπολογιστές και δεν έχει άδικο. Με την Mobile Bravia τεχνολογία εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση εικόνας για ταινίες και βίντεο, ενώ λύνει το πρόβλημα που έχουν τα περισσότερα «γιγάντια» tablets του είδους, που είναι η κούραση στο χέρι. Με τη βάση που διαθέτει μπορεί κανείς να το στερεώσει σε όποια στάση επιθυμεί και να το χειριστεί καταλλήλως.
Όπως όλα τα προϊόντα της Sony που παρουσιάζονται τελευταία, το Vaio Tap 20 διαθέτει λειτουργία NFC, ώστε να συνδέεται αυτόματα με περιφερειακά, όπως ηχεία, ακουστικά ή άλλες συσκευές της εταιρείας, μόνο με ένα άγγιγμα. Στα bonus του; Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θα σας επιτρέψει να το μεταφέρετε από δωμάτιο σε δωμάτιο, χωρίς να προβληματιστείτε για καλώδια. Εντός των επόμενων ωρών, θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία για τεχνικά του χαρακτηριστικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια