ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχονται τρεις WP8 συσκευές από την HTC

Νέες φήμες που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας θέλουν την HTC να παρουσιάζει νέες Windows Phone 8 συσκευές τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα την τρίτη εβδομάδα αυτού, στα πλαίσια των προετοιμασιών της παρουσίασης της πλατφόρμας τον Οκτώβριο. Οι φήμες αυτές παράλληλα συνδέονται και με προηγούμενες φήμες που θέλουν τη Nokia να παρουσιάζει κι αυτή WP8 συσκευές εκείνες τις μέρες.
Πηγές του WPDang λοιπόν αναφέρουν πως η HTC θα παρουσιάσει τρεις νέες συσκευές σε εκδηλώσεις της στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα, τις οποίες σας είχαμε παρουσιάσει και πριν λίγο καιρό: Το Rio, το Accord και Zenith. Δεν υπήρξε αλλαγή στα χαρακτηριστικά τους, επιγραμματικά όμως ας αναφερθούν και πάλι:
Rio: Οθόνη τεσσάρων ιντσών WVGA, HSPA 14.4Mbps, κάμερα 5MP με 720p ποιότητα βίντεο, μνήμη RAM στα 512MB και επεξεργαστή Qualcomm MSM8227 Snapdragon S4 Plus.
Accord: Οθόνη Super LCD 2 4.3 ιντσών με υποστήριξη 720p, κάμερα 8MP με 1080p ποιότητα βίντεο, HSPA+ 42Mbps, δυνατότητες NFC, μνήμη RAM στο 1GB και επεξεργαστή δυο πυρήνων Qualcomm Snapdragon MSM8260A.
Zenith: Οθόνη Super LCD 2 4.7 ιντσών με 720p, κάμερα 8MP, HSPA+ 42Mbps και τεσσάρων πυρήνων επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon.
Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως τα Accord και Zenith θα διαθέτουν οθόνες παρόμοιες με την Retina της Apple, με πυκνότητα pixel 300 ανά ίντσα. Επίσης, το ίδιο site αναφέρει πως οι συσκευές αυτές θα είναι παρόμοιες με την σειρά «One» της εταιρίας, οπότε καταλαβαίνουμε πως ετοιμάζει πλήρη γκάμα και γι'αυτό το λειτουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια