ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίξτε μεγάλη γκάμα παιχνιδιών άφοβα...

Το GameTwist.com πρόκειται για μια ιστοσελίδα που σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε δωρεάν, μόνοι σας ή με τους φίλους σας, μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και μετά την ενεργοποίηση του είστε σε θέση να παίξετε παιχνίδια από επτά διαφορετικές κατηγορίες: Καζίνο, παιχνίδια με χαρτιά, επιτραπέζια, αθλήματα, Arcade και Browsergames.
Στην αρχική σελίδα του GameTwist.com θα βρείτε τα ποιο δημοφιλή παιχνίδια από της παραπάνω κατηγορίες. Πατώντας πάνω στον τίτλο του κάθε παιχνιδιού, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες για το παιχνίδια όπως και το πως παίζετε.
Το GameTwist έχει και το δικό του εικονικό νόμισμα, το Twist, που σας επιτρέπει να παίξετε τα παιχνίδια. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε παιχνιδιού(νίκη ή ήττα) κερδίζεται ή χάνετε Twist. Αν για κάποιο λόγο τα εικονικά σας νομίσματα τελειώσουν μπορείτε πολύ εύκολα να τα ανανεώσετε αγοράζοντας Twist με πραγματικά λεφτά(14.000 Twist με 2€).
Το GameTwist έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει τα δικά του επίσημα τουρνουά με Twist για prize pools. Τέτοια τουρνουά μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνοι σας για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας.
Το GameTwist πρόκειται για μια μεγάλη online κοινότητα Gaming που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τους δικού σας φίλους, να δείτε πια παιχνίδια παίζουν όπως και να τους στείλετε μηνύματα.
Αν θέλετε και εσείς να παίξετε μαζί με χιλιάδες παίχτες από την Ελλάδα και όλο το κόσμο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το GameTwist.com

Δεν υπάρχουν σχόλια