ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Motorola RAZR i, 2GHz Intel Medfield είναι πολλά;

Όπως ήταν αναμενόμενο το νέο Motorola RAZR i φέρνει κοντά το Android 4.0 μαζί με τους επεξεργαστές Intel. Η Motorola τολμάει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να εμπιστευτεί την Intel για να δημιουργήσουν μαζί το πρώτο κινητό με επεξεργαστή 2GHz. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Motorola RAZR i περιλαμβάνουν εκτός από τον Intel Medfield επεξεργαστή, 1GB RAM, οθόνη Super AMOLED Advanced 4.3 ιντσών Edge-to-Edge με σχεδόν μηδενικό bezel και ανάλυση 540 x 960 pixel κάμερα 8 megapixel με δυνατότητα burst mode, μπαταρία 2000mAh και kevlar στο πίσω μέρος. Πρόκειται για ένα Motorola RAZR M αλλά με το i να ξεχωρίζει εξαιτίας του Intel Atom στο εσωτερικό αυτού του RAZR.
Android 4.0 και Intel CPU στα 2GHz
Τα πρώτα benchmarks δείχνουν ότι το Motorola RAZR i με Android 4.0 είναι σχεδόν όσο γρήγορο είναι και το RAZR M με διαστάσεις 122.5 x 60.9 x 8.3 χιλιοστά. Η κάμερα των 8 megapixel είναι ικανή για βίντεο full HD 1080p ενώ η δεύτερη κάμερα που βρίσκεται στην πρόσοψη του RAZR i χρησιμεύει για video chat με ανάλυση 720p.
Το Motorola RAZR i θα είναι διαθέσιμο στην Αγγλία σε T-Mobile, Orange, Virgin Media και Tesco Mobile ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν στην λίστα η Vodafone και η 02. Αν δούμε στην Ελλάδα Android 4.0 και Intel επεξεργαστή μένει να το μάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια