ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows Server 2012, κυκλοφόρησε ως cloud OS

Η Microsoft ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα του Windows Server 2012 που ονομάζει η ίδια ως το νέο Cloud OS. Το νέο λειτουργικό για servers ανανεώθηκε και πλέον προσφέρει υπηρεσίες και δυνατότητες προσανατολισμένες στο cloud που δεν ήταν διαθέσιμες μέχρι τώρα. Όλες οι εκδόσεις του Windows Server 2012 έχουν επηρεαστεί σημαντικά από το Windows Azure, την πλατφόρμα υποστήριξης για το cloud δίνοντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες και εργαλεία στους administrators να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό cloud περιβάλλον για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.
Windows Server 2012, το cloud πιο φιλικό από ποτέ
It’s not just the great advances we’ve made in storage, networking and virtualization. What’s most transformational is the change of identity. In past, we always viewed Windows Server as an operating system for a single server. Not anymore. Windows Server 2012 will now be viewed as a cloud operating system.
Η Microsoft πιστεύει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο μετασχηματιστική έκδοση του Windows Server 2012, συμπληρώνοντας έτσι το σχεδόν ολοκληρωτικό rebrand όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει όπως συμβαίνει με τα Windows 8, το Office 2013, το Windows Phone 8, το Outlook.com, κλπ. Εκτός από τον cloud προσανατολισμό του Windows Server 2012, το νέο λειτουργικό προσφέρει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή των administrators ευκολότερη και μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια