ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP desktop και mobile workstation για το μέλλον

Η HP παρουσίασε τα νέα Ζ220 Desktop Workstation και EliteBook Mobile Workstation που διαθέτουν αξιόπιστα, επαγγελματικού επιπέδου χαρακτηριστικά.


Η πιο οικονομική, χωρίς συμβιβασμούς σε απόδοση σειρά workstation της HP, η Z220, διαθέτει τους επεξεργαστές επόμενης γενιάς Intel® Core and Intel® Xeon®, τα πιο σύγχρονα ενσωματωμένα γραφικά της Intel, τα ξεχωριστά επαγγελματικά γραφικά NVIDIA και AMD καθώς και τέσσερις ενσωματωμένες θύρες USB 3.0 υψηλής ταχύτητας. Τα workstation Ζ220 διατίθενται με δυνατότητα επιλογής επεκτάσιμης διαμόρφωσης, Convertible Mini-Tower (CMT) ή Small Form Factor (SFF) τα οποία είναι κατά 65% μικρότερα, ιδανικά για μικρούς χώρους.

Η σειρά EliteBook w της HP συνδυάζει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και γραφικά με επαγγελματικού επιπέδου σχεδίαση, ενώ διαθέτει  είτε τετραπύρηνο επεξεργαστή(1)  επόμενη γενιάς Intel Core™ i7 είτε διπύρηνο i5 και έως 32GB μνήμη(2)  συστήματος.
«Με το λανσάρισμα των HP Z220 και EliteBook Mobile Workstation ενισχύεται η ήδη πλούσια σειρά και η ηγετική θέση της HP στο τομέα των workstation», αναφέρει ο Kobi Elbaz, Director, Commercial Solutions and Retail Solutions, HP EMEA. «Τόσο τα desktop όσο και τα mobile workstation προσφέρουν ένα φάσμα πιστοποιήσεων ανεξάρτητων κατασκευαστών λογισμικού για επαγγελματίες σε ένα εύρος εξειδικευμένων κλάδων από την σχεδίαση προϊόντων έως τα media και την ψυχαγωγία. Οι χρήστες που δραστηριοποιούνται στη σχεδίαση, το animation, τη μηχανική, μπορούν να δημιουργούν και εκτός γραφείου, καθώς τα HP workstation έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών που αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία όπου και αν βρίσκονται».

Μεγαλύτερη απόδοση, λιγότερη ενέργεια, σε προσιτές τιμές
Τα Z220 Workstation της HP διατίθενται με νέες τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόδοση του όλου συστήματος και την κατανάλωση ενέργειας. Σχεδιασμένα για να λειτουργούν 24/7 υπό μεγάλο εργασιακό φορτίο, συνεχίζουν να αποτελούν πρότυπα για προσιτά, entry-level workstation και να προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε απαιτητικούς επαγγελματίες από μια ποικιλία αγορών και επιχειρήσεων, από την ανάπτυξη προϊόντων / τη μηχανική σχεδίαση με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή (MCAD), την αρχιτεκτονική/μηχανική/κατασκευή (AEC) και την επαγγελματική επιμέλεια βίντεο για τις ανάγκες εκπαίδευσης, υγείας, του δημοσίου τομέα. 

Και τα δύο μοντέλα των Z220 Workstation προσφέρουν εύρος επιλογών από τις οικογένειες επεξεργαστών Intel Xeon E3-1200 v2 και Intel Core. Διαθέτουν τα τελευταία επαγγελματικά γραφικά Intel HD Graphics P4000 σε επιλεγμένους επεξεργαστές Intel Xeon E3v2 και μια επιλογή από μικρού, μεσαίου και μεγάλου εύρους καρτών γραφικών NVIDIA και AMD, ενώ περιλαμβάνουν υποστήριξη για τις PCIe Gen3 κάρτες γραφικών επόμενης γενιάς όταν θα είναι διαθέσιμες.

Άλλες αναβαθμίσεις απόδοσης περιλαμβάνουν  έως 32GB μνήμης 1600MHz DDR3 (ECC ή όχι-ECC) και την τεχνολογία Intel® Smart Response Technology(3), μια disk caching τεχνολογία που μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και βελτιώνει την απόδοση ΙΟ στον τοπικό δίσκο, για ταχύτερη εκκίνηση και καλύτερη απόδοση σε συχνά προσβάσιμες εφαρμογές. Με την προαιρετική λαβή που βρίσκεται πάνω από τον οπτικό δίσκο μπορείτε να μετακινήσετε με ευκολία τον Z220 CMT. Επιπλέον, τα Z220 Workstation της HP έχουν 90% απόδοση ισχύος σύμφωνα με τα πρότυπα ενέργειας και δεν περιέχουν BFR/PVC. (4)

Απόδοση εν κινήσει 
Το πιο ισχυρό workstation της HP, το EliteBook 8770w, προσφέρει επαγγελματικά γραφικά μέγιστης απόδοσης και μοναδική επεξεργαστική ισχύ ενώ είναι ιδιαίτερα διαμορφώσιμο με οθόνη 43,9 εκατοστών. Το  ευέλικτο και φορητό HP EliteBook 8570w workstation διαθέτει υπερσύγχρονα επαγγελματικά γραφικά, ενισχυμένη επεξεργαστική ισχύ και οθόνη 39,6 εκατοστών. Το ιδανικό για εργασίες εν κινήσει mobile workstation της HP, το EliteBook 8470w, διαθέτει γραφικά ποιότητας workstation και ισχυρό επεξεργαστή, σε συνδυασμό με επαγγελματική σχεδίαση που ενισχύεται με την υψηλής ευκρίνειας(5) οθόνη 36,5 εκατοστών.
Τα EliteBook Mobile Workstation της HP είναι ιδανικά για επαγγελματίες που θέλουν απόδοση workstation όπου και να βρίσκονται εξαιτίας της δουλειά τους – είτε επιμελούνται κάποιο βίντεο σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία είτε επιμελούνται σχέδια σε ένα εργοτάξιο. Από τη στιγμή που η ακρίβεια των χρωμάτων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για όσους χρησιμοποιούν workstations, τα HP EliteBook 8570w και 8770w διατίθενται προαιρετικά με την τεχνολογία HP DreamColor Technology καθώς διαθέτουν οθόνη IPS για ακριβή χρωματική εμπειρία.
Σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματίες  που βρίσκονται εν κινήσει, η σειρά  EliteBook w της HP διαθέτει πλαίσιο από μαγνήσιο, ακτινωτό κάλυμμα οθόνης που προστατεύει από τα δακτυλικά αποτυπώματα, γυάλινα touchpad και μεντεσέδες ακριβείας από κράμα αλουμινίου, την καινοτομία HP Easy Access Doors διευκολύνει το άνοιγμά τους ενώ τα διατηρεί ασφαλή όταν είναι κλειστά. Επιπλέον ακολουθούν τα στρατιωτικά πρότυπα (MIL-STD-810G)  για προστασία από σκόνη, κραδασμούς, υψόμετρο, πτώση, ακραίες θερμοκρασίες.(6)

Δεν υπάρχουν σχόλια