ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα HP Envy Desktop PCs στο 1ο Gaming Festival


Η HP προσκαλεί τους gamers στο 1ο Gaming Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.Από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου η καρδιά της ελληνικής Gaming κοινότητας χτυπάει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες των πλέον δημοφιλών τίτλων και να γνωρίσουν τα HP Envy Desktop PCs που είναι ιδανικά για μια απόλυτα gaming εμπειρία.

HP ENVY h8-1485ea Desktop PC

Δημιουργικότητα χωρίς προσπάθεια και εξαιρετική ψυχαγωγία
Ισχυρός και ταυτόχρονα κομψός, ο υπολογιστής HP ENVY h8 series έχει σχεδιαστεί εκ νέου για να παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχύ και περισσότερους πόρους συστήματος από οποιονδήποτε άλλον υπολογιστή μέχρι σήμερα. Διαθέτει ολοκαίνουργια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αντάξια της πρωτοποριακής τεχνολογίας του.
Μοναδική ψυχαγωγία
Επεξεργαστές προηγμένης τεχνολογίας για τις πλέον απαιτητικές σύγχρονες εφαρμογές και παιχνίδια, ισχυρή κάρτα γραφικών που υποστηρίζει δυναμικά και οπτικά απαιτητικά βίντεο και γραφικά και θύρες USB 3.0 High Speed για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εξωτερικές συσκευές. Το κέντρο ελέγχου της διασκέδασης σας.
Δείτε την ευρύτερη εικόνα.
Πραγματοποιήστε απομακρυσμένη αναπαραγωγή μουσικής και εικόνας στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας HP από smartphone ή tablet με το HP Connected Remote. Συγχρονίστε φωτογραφίες στον υπολογιστή, το smartphone και το tablet σας και μοιραστείτε τις σε δευτερόλεπτα με φίλους με το HP Connected Photo.
HP Envy Desktop PCs

HP ENVY Phoenix h9-1335ea Desktop PC

Καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού και μοναδική ψυχαγωγία.
Το HP ENVY Phoenix h9 desktop PC προσφέρει μια δυνατή εμπειρία computing σε σας που ενδιαφέρεστε για games και απολαμβάνετε να δημιουργείτε ψηφιακό περιεχόμενο.
Φωτιζόμενο θωρακισμένο πλαίσιο
Χάρη στο θωρακισμένο πλαίσιο εκλεπτυσμένης αισθητικής και τον εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό, με το HPE Phoenix έχετε τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής και χρήσης.
Μέγιστη δυνατότητα κλιμάκωσης
Βγείτε κερδισμένοι με τις εντυπωσιακές δυνατότητες αποθήκευσης σε έως και 3 σκληρούς δίσκους της Phoenix, με τις μονάδες σκληρού και οπτικού δίσκου που δεν απαιτούν χρήση εργαλείων και την αποτελεσματική εσωτερική διάταξη για εύκολη αναβάθμιση με τη λύση διαχείρισης καλωδίων.
Πανίσχυρη απόδοση για καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού
Ο HP ENVY Phoenix είναι πανίσχυρος. Οι επεξεργαστές Intel ταχύτητας φωτός, οι πανίσχυρες κάρτες γραφικών και το βελτιστοποιημένο λογισμικό προσφέρουν ασυναγώνιστες επιδόσεις και οπτική απόδοση σε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια, βίντεο HD και ψηφιακές δημιουργίες.

Ήχος και μουσική που ξεσηκώνουν

Τα HP Envy Desktop PCs προσφέρουν επιπλέον:
Μοναδική εμπειρία ήχου με Beats Audio
Ακούστε τη μουσική όπως ποτέ ξανά, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Beats Audio της HP. Στις ταινίες και στα παιχνίδια, με τον μοναδικό ήχο surround ακούτε όλα τα ψηλά, τα χαμηλά και τα μεσαία που άλλοι επιτραπέζιοι δεν μπορούν να αναπαράγουν.
HP Connected Music
Το ενσωματωμένο λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κερδίσουν εμπειρίες «Money Can’t Buy» και εισιτήρια συναυλιών VIP, να κάνουν λήψη έως 30 κομματιών και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστη ροή από τον κατάλογο Universal Music.

Δεν υπάρχουν σχόλια