ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Lenovo παρουσίασε τα IdeaCenter Q190

Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του IdeaCenter Q190, του μικρότερου πλήρως λειτουργικού υπολογιστή του κόσμου, με πλάτος μόλις 22mm, καθώς και τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά υπολογιστών C-series all-in-one (AIO) desktops. 

Με πρωτοποριακή σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε σπίτι, τόσο το IdeaCenter Q190 όσο και τα C-series AIOs συνδυάζουν προσιτές τιμές, δυνατές επιδόσεις, και multimedia λειτουργίες, σχεδιασμένες για συναρπαστική διασκέδαση. «Η Lenovo, πάντα σταθερή στη λογική δημιουργίας καινοτόμων PC, προσβάσιμων σε όλους, παρουσιάζει το IdeaCenter Q190 καθώς και τα καινούρια C-series AIOs που εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς το σκοπό» είπε ο Ouyang Jun, Executive Director και General Manager του τμήματος IdeaCenter.

«Τόσο το IdeaCenter Q190 με τον διακριτικό και λεπτό σχεδιασμό του, που μετατρέπει την τηλεόραση του καθιστικού σας σε ένα σπιτικό σινεμά όσο και ο δυναμικός σχεδιασμός, η κομψή εμφάνιση και οι ισχυρές επιδόσεις οικογενειακών προδιαγραφών των C-Series AIOs, αποδεικνύουν πως οι πρόσφατοι υπολογιστές της Lenovo είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του κάθε σπιτιού.»

IdeaCenter Q190
Το IdeaCenter Q190, το μικρότερο πλήρως λειτουργικό PC Desktop του κόσμου1, με μόλις 22mm πλάτος, διαθέτει multimedia που μπορούν να μετατρέψουν την οποιαδήποτε οθόνη μέσα στο σπίτι σας στο απόλυτο κέντρο ψυχαγωγίας, ιδανικό για ταινίες, παιχνίδια, web browsing και πολλά άλλα! Με FULL HD γραφικά, ήχο που αγγίζει τα 7,1 surround sound μέσω HDMI καθώς και ένα προαιρετικό Blu-ray Disc™ drive που υποστηρίζει 3D Blu-ray playback2, το IdeaCenter Q190 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα φορητό home cinema. 

Για τέλεια εικόνα από οποιαδήποτε οπτική γωνία, οι LENOVO L series οθόνες - όπως η LI2723s, η πρώτη οθόνη που δεν έχει γωνίες και είναι τόσο λεπτή3- είναι η ιδανική προσθήκη στο IdeaCenter Q190. Το IdeaCenter Q190 διατίθεται προαιρετικά με ασύρματο multimedia τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και ποντίκι ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε τον υπολογιστή από την άνεση του καναπέ σας.

Το IdeaCenter Q190 μπορεί να είναι φορητό αλλά είναι εξίσου ισχυρό με οποιοδήποτε υπολογιστή κανονικού μεγέθους, με επεξεργαστές Intel® Core i3™ 2ης γενιάς, λογισμικό Windows 8 PRO καθώς και 80% ταχύτερη επεξεργασία δεδομένων σε σχέση με το IdeaCenter Q1804. Οι χρήστες του μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα σταθερό Web browsing και HD video streaming, ταχύτατο download μουσικής και βίντεο.

C-series all-in-one (AIO)
Τα νέα C-series all-in-one (AIO) αναβαθμίζουν το home computer σε έναν έξυπνο, βολικό all-in-one υπολογιστή, αφού συνδυάζουν σπουδαίες multimedia εφαρμογές με ισχυρές αποδόσεις γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για οικογενειακή χρήση και οικιακή διασκέδαση. Όλα τα νέα C-series all-in-one (AIO) είναι εφοδιασμένα με:

-Σκληρό δίσκο μέχρι 1 ΤΒ που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύσουν μέχρι και 250 ταινίες HD, 320.000 φωτογραφίες καθώς και 200.000 τραγούδια
-Μνήμη μέχρι και 8 GB για την καλύτερη απόδοση ενώ γίνεται χρήση πολλών εφαρμογών
- Lenovo Education Portal με εννέα εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά
-720p HD webcam με εφαρμογές επεξεργασίας YouCam
-Ήχο Dolby® Advanced Audio V2 για κινηματογραφική ακουστική εμπειρία
-WINDOWS 8 (στα C340)

C240: Υψηλή αισθητική σε προσιτή τιμή
Το all-in-one C240 με οθόνη 18,5 ιντσών συνδυάζει εντυπωσιακό στυλ και απόδοση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel® Celeron, έξυπνες multimedia εφαρμογές, HD γραφικά και τις απαραίτητες προδιαγραφές επεξεργασίας για μέγιστη απόδοση, σε κάθε εφαρμογή. Με τον εργονομικό του σχεδιασμό καθώς και τις προεγκατεστημένες λειτουργίες για παιδιά, ο C240 αποτελεί μια έξυπνη επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν ένα προσιτό υπολογιστή ΑΙΟ για το δωμάτιο των παιδιών ή κάποιο μικρό χώρο.

C340: Οικογενειακή χρήση & οικιακή διασκέδαση
Το all-in-one C340 της Lenovo είναι ιδανικό για οικιακή διασκέδαση καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενη οθόνη, λειτουργικό προσαρμοζόμενης ευκρίνειας που αλλάζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης με βάση το μέρος στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης (το Lenovo Dynamic Brightness System) καθώς και το λειτουργικό Lenovo Eye Distance System, το οποίο ειδοποιεί το χρήστη όταν βρίσκεται πολύ κοντά στην οθόνη.

Το C340 της Lenovo προσφέρει το ιδανικό πάντρεμα απόδοσης και προσιτής τιμής. Τo νέο ΑΙΟ της Lenovo ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο χάρη στη λεπτή του όψη, η οποία θυμίζει τις σελίδες ενός ημερολογίου, καθώς και το μοναδικό στήριγμα από αλουμίνιο το οποίο πιάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο και επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν το πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη. Η HD LED οθόνη 20 ιντσών του είναι ιδανική για προβολή βίντεο και ταινιών σε HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια