ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Foremay SC199 SSD, 2TB για laptop ή τον server


Όποιος κάνει παράπονα για την χωρητικότητα των SSD να σταματήσει αμέσως. Ο νέος Foremay SC199 SSD προσφέρει δύο ολόκληρα Terabyte αποθηκευτικού χώρου σε συσκευασία 2.5 ιντσών για το αγαπημένο σου laptop ή τον server των ονείρων σου που ετοιμάζεις εδώ και καιρό με RAID SSD.
Η νέα σειρά Foremay SC199 προσφέρει το όνειρο σε δίσκο 2.5 ιντσών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα στο laptop. Η εταιρεία έχει διαχωρίσει την νέα γενιά σε μοντέλα για τους απαιτητικούς χρήστες που θέλουν σταθερότητα και επιδόσεις σε περιβάλλον data center και servers και τα μοντέλα εκείνα για αυτούς που θέλουν SSD για το σπίτι.

FOREMAY SC199 HI-REL SSD SERIES

Η σειρά των SC199 SSD για βαριές δουλειές και στρατιωτική χρήση. Κουτί 2.5 ιντσών με SATA III interface και ταχύτητα που φτάνουν τα 550Mb/s ανάγνωση και 550Mb/s εγγραφή. Η χωρητικότητα της σειράς φτάνει μέχρι τα 2TB και προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως: Type-I secure erase, Type-II secure erase, Type-III secure erase, Encryption, Conformal coating, Super capacitor, Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology (S.M.A.R.T.). Όλα αυτά σε θερμοκρασίες από -40C ως 85C.

FOREMAY SC199 V-SERIES SSD SERIES

Η οικιακή σειρά της Foremay με μοντέλα SSD που φτάνουν τα 500Mb/s ανάγνωση και 550Mb/s εγγραφή και χωρητικότητα μέχρι 2TB με SATA III όπως είναι αναμενόμενο. Εδώ οι επιπλέον λειτουργίες δεν υπάρχουν παρά μόνο Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology (S.M.A.R.T.) σε θερμοκρασία λειτουργίας από 0C μέχρι και 70C.

Δεν υπάρχουν σχόλια