ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Ericsson αναδεικνύει τη δύναμη της συνδεσιμότητας

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μεγάλης εμφάνισής της στην παγκόσμια έκθεση CES 2013, η Ericsson θα διευρύνει το όραμα της για τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία, στην οποία οι κοινότητες και τα συστήματα συνδυάζονται για το καλό όλων. Ο Hans Vestberg, Πρόεδρος και CEO της Ericsson, θα συμμετάσχει στο SuperSession της CES στις 9 Ιανουαρίου, με τίτλο «Η επιρροή του νέου δικτύου θα αλλάξει τα πάντα». Συντονιστής του session θα είναι ο David Kirkpatrick, συγγραφέας του “The Facebook Effect” και Ιδρυτής της Technonomy.
O Rodney Brooks, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Chief Technical Officer στη Rethink Robotics και ο Paul Mascarenas, Chief Technical Officer στη Ford, θα συμμετέχουν με τον Hans Vestberg στο πάνελ για να συζητήσουν πώς η σχέση των ανθρώπων, των μηχανών και των υποδομών θα αλλάξουν σ’ ένα συνεχώς αυξανόμενο διαδικτυωμένο κόσμο.
Επιπλέον, ο Fredrik Garneij της Ericsson θα συμμετέχει σε πάνελ στις 10 Ιανουαρίου με τίτλο «Η εμφάνιση του επόμενου Mobile Internet: Νέα δίκτυα, νέες συσκευές και απαιτήσεις». Οι ομιλητές θα εξετάσουν τα νέα δίκτυα που βασίζονται στην IPv6, καθώς και τις απαιτήσεις και ευκαιρίες που θα αντιμετωπίσει η βιομηχανία στο μέλλον.
Μεταφορά
Η Ericsson θα παρουσιάσει το Connected Vehicle cloud με την Volvo που επιτρέπει στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αναπτύξουν και να προσφέρουν υπηρεσίες στους καταναλωτές με εύκολο τρόπο.
Game Day
Ανακαλύψτε τη διαφορά που προσφέρουν οι λύσεις της Ericsson από ένα απλό ταξίδι μέχρι ένα αθλητικό γεγονός. Δείτε πώς η επιλογή δικτύου ολοκληρωμένης πρόσβασης διαλέγει αυτόματα και ενεργοποιεί την καλύτερη πρόσβαση που είναι διαθέσιμη για τις συσκευές που βασίζονται στην τοποθεσία και στις συνθήκες του δικτύου σε αληθινό χρόνο. Μάθετε πώς η στοχευμένη διαφήμιση μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση να προσεγγίσει τους καταναλωτές πιο αποδοτικά, καθώς και την επιρροή των προϊόντων Ericsson Network Integrated Wi-Fi.
Ασφάλεια
Η Ericsson θα παρουσιάσει πώς οι ανάγκες της Δημόσιας Ασφάλειας μπορούν να ταυτιστούν μέσω των LTE (4G), WebRTC και άλλων καινοτόμων λύσεων. Η LTE παρέχει συνεχής συνδεσιμότητα, με υψηλό bandwidth και χαμηλή καθυστέρηση, που ταιριάζει απόλυτα στις εφαρμογές υψηλής αξίας για τη Δημόσια Ασφάλεια. Η WebRTC επιτρέπει γρήγορη HTML-5 ανάπτυξη σε επικοινωνίες υψηλής αξίας για την ενίσχυση της επιβολής του νόμου και σε άλλους αρχικούς ανταποκριτές, χρησιμοποιώντας LTE συσκευές και ένα Internet Browser. 
Επικοινωνίες
Χρησιμοποιώντας τις λύσεις ανάπτυξης WebRTC και RCS, η Ericsson θα παρουσιάσει πώς όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες επικοινωνίες στη Διαδικτυωμένη Κοινωνία. Θα παρουσιαστεί πώς η ‘tele-health’ μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που οι γιατροί, οι ασθενείς και οι πάροχοι αλληλεπιδρούν.
The Next Big Thing
Η Ericsson αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες που η Διαδικτυωμένη Κοινωνία παρέχει και επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων στους παρόχους, στις επιχειρήσεις και στους τελικούς χρήστες. Το Connected Me είναι μία έννοια για τη δύναμη του ανθρώπινου αγγίγματος και τη σύνδεση μεταξύ συσκευών και ανθρώπων με ταχύτητα μέχρι και 10Mbps.
Συνδέσεις
H Ericsson θα παρουσιάσει την επιρροή των συνδεδεμένων συσκευών μέσω λύσεων από τον τομέα του tele-health, της πλατφόρμας για τη σύνδεση μηχανημάτων και machine -to- machine λύσεων.
Ψυχαγωγία
Η απλή εμπειρία περιεχομένου τηλεόρασης από τους καταναλωτές αλλάζει σε μία πλούσια, κοινωνική εμπειρία ανακάλυψης, αλληλεπίδρασης και πρόσβασης σ’ οποιοδήποτε μέρος, το οποίο επηρεάζεται έντονα από νέες συσκευές, νέες υπηρεσίες και καλύτερη προσβασιμότητα. Ανακαλύψτε πώς οι πάροχοι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της εμπειρίας για τους τελικούς χρήστες

Δεν υπάρχουν σχόλια