ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nikon Coolpix S2700, η point-and-shoot για κάθε μέρα

Μικρή και τριανταφυλλένια, αυτή είναι η Nikon Coolpix S2700. Η πολύχρωμη ψηφιακή φωτογραφική που θέλει να αποτυπώσει κάθε στιγμή της μέρας με στυλ και κέφι. Τα δυνατά χαρακτηριστικά, για μοντέλο της κατηγορίας, και το μικρό σώμα κάνουν την Coοlpix S2700 την κάμερα που θέλεις να έχεις πάντα μαζί. Αισθητήρας 16 megapixel, ευρυγώνιος φακός NIKKOR (26mm – 156mm) με 6x αναλογικό zoom, δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD 720p και μεγάλη οθόνη 2.7 ιντσών για όλες τις λειτουργίες και τον έλεγχο της φωτογραφικής. Η Nikon φέρνει στην Coolpix S2700 έξι διαφορετικά προφίλ για τους αρχάριους φωτογράφους: πορτραίτο, βραδινό πορτραίτο, τοπίο, βραδινό τοπίο, κοντινό πλάνο και backlighting. Σύμφωνα με την εταιρεία η μικρή και χρωματιστή νέα φωτογραφική προσφέρει “superior basic performance” για αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την αυτόματη λειτουργία και θέλουν να έχουν πάντα μια κάμερα μαζί. Για περισσότερες δυνατότητες και ευκολία, υπάρχει και η μεγαλύτερη Coolpix S6500 με WiFi.
NIKON COOLPIX S2700 Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ 
Η λεπτή S2700 με το σώμα των 20,7 mm, διαθέσιμη σε μια ποικιλία από απολαυστικά ζωντανά χρώματα, ταιριάζει στην παλάμη σας σαν να έχει φτιαχτεί για αυτήν. Ο φακός NIKKOR με οπτικό zoom 6x προσφέρει λήψεις υψηλής ακρίβειας και ο αισθητήρας εικόνας CCD 16 megapixel παρέχει καθαρές φωτογραφίες και ευκρινή video HD (720p). Οι έξυπνες αυτόματες λειτουργίες προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής στις συνθήκες λήψης, έτσι ώστε εσείς να μην έχετε παρά να σκοπεύσετε και να φωτογραφίσετε για τέλεια αποτελέσματα. Το θέμα σας θα αποτυπώνεται πάντοτε τέλεια χάρη στο σύστημα έξυπνου πορτραίτου που παρέχει δυνατότητες όπως ο χρονοδιακόπτης χαμόγελου, η λειτουργία ελέγχου κλειστών ματιών, η λειτουργία απαλότητας δέρματος και η διόρθωση φαινομένου κόκκινων ματιών μέσα στη φωτογραφική μηχανή. Μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία σας, διαλέξτε μία από τις οκτώ επιλογές ιδιαίτερης επεξεργασίας για να κάνετε τα πορτραίτα σας ακόμα πιο κολακευτικά. Η Nikon Coolpix S2700 θα είναι διαθέσιμη σε 7 χρώματα: ασημί, μαύρο, κόκκινο, πορφυρό, μπλε, ροζ με σχέδια και πορφυρό με σχέδια.
NIKON COOLPIX S2700 ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Απόσβεση θαμπώματος κίνησης: μειώνει τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για να αντισταθμίσει την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής και του θέματος. Η υψηλή ευαισθησία στο φως ISO (έως 3200) μειώνει τις πιθανότητες να βγάλετε θαμπές φωτογραφίες λόγω φωτογράφισης γρήγορα κινούμενων θεμάτων ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ο επιλογέας καλύτερης λήψης (BSS) επιλέγει αυτόματα την πιο ευκρινή μέσα από 10 διαδοχικές λήψεις. Μενού επεξεργασίας: βελτιώστε τις φωτογραφίες σας από την ίδια τη φωτογραφική μηχανή χάρη σε μια σειρά εφέ φίλτρου. Περιλαμβάνονται επιλογές όπως το χρώμα επιλογής, το οποίο μετατρέπει τη φωτογραφία σας σε μονόχρωμη και κατόπιν προσθέτει μια πινελιά χρώματος της επιλογής σας, καθώς και η διάθλαση, η οποία προσθέτει ένα εφέ σε σχήμα αστεριού στα φωτεινά αντικείμενα. Μπαταρία ιόντων λιθίου: επαναφορτιζόμενη για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και φιλική προς το περιβάλλον. Αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος: τραβήξτε ευκρινείς φωτογραφίες κινούμενων θεμάτων. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση θέματος διατηρεί τη μηχανή εστιασμένη σε ένα επιλεγμένο θέμα, ακόμα και όταν αυτό κινείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια