ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Camileo X450: Full HD camcorder στη παλάμη

Γεφυρώνοντας το χάσμα  μεταξύ των απλών βιντεοκαμερών για την αυτόματη σύλληψη κινούμενων στιγμιότυπων και των πιο προηγμένων συσκευών μαγνητοσκόπησης που απευθύνονται σε καταναλωτές με την ανάγκη να δημιουργήσουν καινοτόμα βίντεο, η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα την τελευταία προσθήκη στη σειρά Camileo X, την Camileo X450 που είναι μια βιντεοκάμερα ανάλυσης Full HD που χωράει στην παλάμη του χρήστη. 
Αυτή η νέα βιντεοκάμερα έχει αρκετά βελτιωμένες δυνατότητες.  Όλες στοχεύουν στο να φέρουν περισσότερες δυνατότητες και βελτιωμένη ποιότητα σε βίντεο που δημιουργούνται στο σπίτι. Οι σημαντικότερες λεπτομέρειες μπορούν να κινηματογραφηθούν  με το 23x οπτικό ζουμ και με ένα εντυπωσιακά προηγμένο ζουμ 30x.
Τα γυρίσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν αποτελούν πια πρόκληση χάρις τον αισθητήρα 8MP BSI. Και ο ενσωματωμένος ηλεκτρονικός σταθεροποιητής εικόνας (EIS) ελαχιστοποιεί την θολή εικόνα που δημιουργείται όταν γίνονται γυρίσματα στο χέρι.
Οι πωλήσεις του νέου Camileo X 450 στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Πιο δημιουργικά και καλύτερης ποιότητας βίντεο
Με την άνοδο των social media και την αυξανόμενη ανταλλαγή βίντεο με τους φίλους και την οικογένεια, ο αριθμός των βίντεο που παράγονται στο σπίτι έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη πάροδο των ετών. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι ερασιτέχνες κινηματογραφιστές θέλουν να εντυπωσιάσουν το κοινό τους με πιο δημιουργικά και καλύτερης ποιότητας βίντεο. 
"Ακριβώς αυτή είναι η ομάδα των καταναλωτών που θα επωφεληθούν από τη νέα Camileo X450," τονίζει ο Matt McDowell, διευθυντής Μάρκετινγκ, ψηφιακών προϊόντων & υπηρεσιών του τμήματος Toshiba GmbH Ευρώπης". Σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή, παίρνουν μια βιντεοκάμερα υψηλής ανάλυσης, εύκολη στη χρήση που ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων που είναι ευφάνταστες, λιτές και σταθερές.»

Υποστηρίζοντας του λάτρεις  σκηνοθεσίας
Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της συνολικής εικόνας και  τη ποιότητα των βίντεο, η Camileo X450 υποστηρίζει τους λάτρεις σκηνοθεσίας με χαρακτηριστικά που κάνουν τη δημιουργική μαγνητοσκόπηση μια εύκολη δουλειά. Για παράδειγμα με το εργαλείο εντοπισμού προσώπων, οι χρήστες μπορεί να είναι βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που κινηματογραφούνται θα είναι στο επίκεντρο. Επιπλέον, το ενσωματωμένο λογισμικό επιτρέπει να ληφθούν φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα γίνεται καταγραφή σκηνών του βίντεο.  Επίσης, μπορεί να ορίσει σκηνές με καθυστέρηση χρόνου, ακριβώς όπως εκείνες που παρατηρούνται στην επαγγελματική τηλεόραση. Η γενναιόδωρη 7,62 cm (3 ") touchscreen οθόνη είναι βολική για την αναπαραγωγή σκηνών που έχουν πρόσφατα καταγραφεί, ενώ τα έξυπνα σχεδιασμένα μενού στην οθόνη βελτιστοποιούνται για τη γρήγορη αλλαγή των ρυθμίσεων ή για την άμεση επεξεργασία εικόνων με το ενσωματωμένο εργαλείο Αποκοπή και Αποθήκευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια