ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα καλύτερα gadgets από την MWC 2013


Συναντηθήκαμε με τους αρχισχεδιαστές, τους product managers και του αρχιμηχανικούς των εταιρειών. Συζητήσαμε με συναδέλφους από ολόκληρο τον κόσμο και ανταλλάξαμε απόψεις αφουγκραζόμενοι το μέλλον.Γιατί άλλο είναι να τρέχεις και βίσκεσαι παντού και άλλο να κάθεσε στο καναπέ σου με το laptop στα πόδια και να «καλύπτεις» μεγάλες εκθέσεις και event τεχνολογίας.
Από τη φετινή – φτωχή σε ανακοινώσεις συσκευών – έκθεση MWC θα είμαι αυστηρός και θα ξεχωρίσω 4 μόνο συσκευές:
• Από το tablet Sony Xperia Tablet Z θα μου μείνει η καταπληκτική του οθόνη με τα πλούσια χρώματα και το υψηλό κοντράστ. Δεν θα δυσκολευτώ να δηλώσω ότι από εδώ και πέρα ξεκινάει η εξέλιξη των Android tablets.
• Από το LG Optimus F7 θα ξεχωρίσω τον λιτό του σχεδιασμό τα ισσοροπημένα τεχνικά του χαρακτηριστικά και το γεγονός ότι αναμένεται να είναι από τα πρώτα «προσιτά» 4G/ LTE smartphones.
• Από το smartphone Nokia Lumia 720 θα έχω να θυμάμαι την πολύ καλή οθόνη του 4.3 ιντσών τεχνολογίας LCD και τον σχεδιασμό του που μου έφερε στο μυαλό αναμνήσεις Lumia 800. Να μην ξεχάσω και την τιμή του, 249 ευρώ χωρίς τους φόρους.
• Από το υβριδικό πακέτο tablet-smartphone ASUS Padfone Infinity θα ξεχωρίσω μόνο το smartphone με την οθόνη 5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels, την μεταλική κατασκευή και τον λεπτό σχεδιασμό.
Θα μπορούσα να μιλήσω για το Lenovo K900, το Huawei Acscend P2 και το ZTE Grand S όμως δεν θα το κάνω. Τα παραπάνω 4 εργαλεία είναι αυτά που πραγματικά ξεχώρισα τις 3 ημέρες που βρέθηκα στην έκθεση MWC 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια