ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Philips: "βροχή" από οθόνες στην CEBIT 2013

Η ΜMD, η εταιρεία τεχνολογίας που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philips, θα παρουσιάσει στη φετινή έκθεση CeΒΙΤ μία ποικιλία νέων μοντέλων με τα πλέον πρωτοποριακά χαρακτηριστικά στην αγορά οθονών. Στην κατηγορία business, η MMD θα παρουσιάσει την UltraWide οθόνη 73,6 εκ (29″) σε Cinemascope format 21:9. 
Το Β2Β portfolio επίσης περιλαμβάνει: την PLS οθόνη 68,6 εκ (27”) με εντυπωσιακή WQHD ανάλυση 2560 x 1440 pixels, καθώς και την IPS οθόνη 58,4 εκ (23″) με την τεχνολογία ErgoSensor, που αναγνωρίζει τη στάση σώματος του χρήστη και παρέχει διορθωτικές συμβουλές. Ακόμα, η MMD θα παρουσιάσει την AH-IPS οθόνη 27 ιντσών με 3D και τεχνολογία Ambiglow που απευθύνεται στους gamers, καθώς και την IPS οθόνη 23″ με σύνδεση MHL. Στη CeBIT θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και η νέα κατηγορία Clinical Review Displays της Philips, οθόνες Η/Υ ιδανικά σχεδιασμένες για χρήση σε ειδικούς χώρους όπως κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια. Η έκθεση CeBIT πραγματοποιείται στις 5-9 Μαρτίου 2013 στο Ανόβερο και οι οθόνες της Philips θα βρίσκονται στο stand F51, hall 15. Ένα μοντέλο που θα επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα στους σύγχρονους χώρους εργασίας. Η 29″ IPS UltraWide οθόνη της Philips διαθέτει AH-IPS panel που προσφέρει ευκρινείς εικόνες και ζωντανά χρώματα. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της 298P4QJEB είναι η αναλογία 21:9, που προσφέρει τη δυνατότητα προβολής πολλών «παράθυρων εργασίας» το ένα δίπλα στο άλλο. Με τη λειτουργία MultiView,διαφορετικές πηγές σήματος, όπως computers και κονσόλες BluRay players μπορούν να συνδεθούν και να προβάλλουν εικόνα ταυτόχρονα, γεγονός που οδηγεί στην εξοικονόμηση χρόνου και στην αύξηση της παραγωγικότητας.
Ο στόχος της οθόνης 272P4QPJKEB είναι να φτάσει την ευκρίνεια σε επόμενο επίπεδο. Για αυτό η Philips έχει εξοπλίσει την 68,6 εκ(27”) Crystal Clear οθόνη με το τελευταίο PLS panel, που προσφέρει εντυπωσιακά καθαρές και ζωντανές εικόνες με 2560 x 1440 pixels. Η οθόνη της Philips χάρη στα πολυάριθμα χαρακτηριστικά της, όπως το MultiView και η ενσωματωμένη webcamera 2.0 megapixel, είναι ιδιαίτερα φιλική στον χρήστη. Είναι βέβαιο ότι η οθόνη 272P4QPJKEB θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, καθώς προσφέρει υποδειγματική εργονομία και συνδεσιμότητα, διαθέτοντας δύο υποδοχές DisplayPort, υποδοχές για HDMI και DVI αλλά και τρεις θύρες USB (3.0). Επιπλέον με τη λειτουργία pivot, η οθόνη αλλάζει format από portrait σε landscape μέσα σε δευτερόλεπτα –μια πολύ πρακτική λειτουργία ειδικά για μακροσκελή κείμενα και πίνακες ή την επεξεργασία φωτογραφιών. Στην κατηγορία των 27” η Philips θα παρουσιάσει ένα ακόμα ξεχωριστό μοντέλο, την οθόνη Gioco 3D ιδανική για τους gamers. Μια οθόνη που, εκτός από τις εξαιρετικές εικόνες που προσφέρει χάρη στο AH-IPS panel και στην τεχνολογία flicker-free 3D polarisation, φωτίζει το πίσω μέρος της οθόνης με ένα χρωματικό συνδυασμό αντίστοιχο με την εικόνα που προβάλλεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια