ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Internet Explorer 11, ταχύτερο web με υποστήριξη SPDY

Η Microsoft στοχεύει σε ακόμη ταχύτερο web μέσω του Internet Explorer 11 που θα βρίσκεται ενσωματωμένος στα Windows 8.1, την αναμενόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού με την κωδική ονομασία Windows Blue.
INTERNET EXPLORER 11 ΜΕ SPDY, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΖΙ
Όπως αποκάλυψαν οι Paul Thurott και Rafael Rivera, ο νέος Internet Explorer 11 θα υποστηρίζει το πρωτόκολλο SPDY το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Google και βρίσκεται ήδη στον Chrome browser. Με το SPDY οι σελίδες θα φορτώνουν ακόμη γρηγορότερα και η web εμπειρία μέσω του Internet Explorer θα είναι προφανώς βελτιωμένη αφού σύμφωνα με την Google το πρωτόκολλο έχει σχεδιαστεί για μειωμένη καθυστέρηση και έως 64% γρηγορότερη φόρτωση σελίδων. Αν και το πρωτόκολλο SPDY δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη, τουλάχιστον στην leaked έκδοση των Windows Blue που διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο ορισμένα κλειδιά της registry των Windows αποκαλύπτουν τις προθέσεις της Microsoft για τον Internet Explorer 11.
IE11 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ WINDOWS 8.1 
Επιπλέον, ο νέος Internet Explorer των Windows 8.1 θα υποστηρίζει επιτέλους τη βιβλιοθήκη WebGL (Web Graphics Library), αν και η Microsoft είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δε προτίθεται να την υποστηρίξει στον browser.

Δεν υπάρχουν σχόλια