ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP ProBook 400 και HP 200 series με οικονομία...


Δύο νέες οικονομικές σειρές laptop με Windows 8 έρχονται από την HP, τα HP ProBook 400 Series και HP 200 Series έχουν σχεδιαστεί για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το startup που μόλις ξεκίνησες. Στόχος της HP με το λανσάρισμα των δύο νέων σειρών είναι η εξισορρόπηση των αναγκών για μια επιχείρηση ανάμεσα στην φορητότητα και τις επιδόσεις. Τα νέα HP laptops διατηρούν τον όμορφο και λιτό σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων και προσφέρουν ποικίλα χαρακτηριστικά ανάλογα με την έκδοση της σειράς.

HP PROBOOK 400 SERIES

HP ProBook HP 200 Series
Στη νέα σειρά HP ProBook 400 συναντούμε laptops με διαφορετικά μεγέθη οθόνης (17.3”, 15,6”, 14” και 13.3”) με επεξεργαστές από Intel και AMD. Μάλιστα, ορισμένα από τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν οθόνη αφής όπως το HP ProBook 450. Όπως αναφέρει η HP, τα laptops είναι κατά 36% πιο λεπτά και 18% ελαφρύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα και υπάρχει η επιλογή υβριδικών σκληρών δίσκων εξισορροπώντας τις επιδόσεις ενός SSD με τη χωρητικότητα ενός κανονικού μηχανικού δίσκου. Επίσης, σε ορισμένα μοντέλα υπάρχει η επιλογή σύνδεσης μέσω 4G WWAN και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου χάρη στο χαρακτηριστικό DTS Sound+. Παιχνιδιάρικος χαρακτήρας μέχρι ένα σημείο αλλά όχι τόσο όπως στην περίπτωση του Acer Aspire P3 convertible ultrabook που θέλει να τα κάνει όλα.Η σειρά HP ProBook 400 συνδυάζει επιδόσεις σε χαμηλή τιμή ξεκινώντας από τα $499 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Αμερική.

HP 200 SERIES

HP ProBook HP 200 Series
H σειρά laptops HP 200 είναι η μικρότερη και πιο οικονομική πρόταση της Hewlett Packard για τις επιχειρήσεις με αρχική τιμή τα 249 δολάρια. Τα laptops της σειράς HP 200 έρχονται σε δύο διαστάσεις οθόνης 15.6 και 14 ίντσες με Intel και AMD επεξεργαστές. Διαθέτει θύρα HDMI για τη σύνδεση του υπολογιστή με δεύτερη οθόνη και ηχεία Altec Lansing. Προφανώς, η HP 200 Series στοχεύει περισσότερο σε άτομα που δεν επιθυμούν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για να ικανοποιήσουν τις βασικές ανάγκες χρήσης ενός Windows 8 υπολογιστή. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική του Hewlett Packard Pavilion Chromebook 14 για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό στην ίδια κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια