ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Microsoft επιβεβαιώνει τα Windows 8.1 Blue για το 2013

Είναι γεγονός πλέον, τα Windows Blue ή αλλιώς Windows 8.1 επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο από την Microsoft. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε η νέα έκδοση των Windows θα είναι διαθέσιμα ως αναβάθμιση στα Windows 8. Δεν χρειαζόταν να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft για τα Windows Blue, γνωστά και ως Windows 8.1, ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετές leaked εκδόσεις του νέου λειτουργικού (η τελευταία βρίσκεται εδώ – build 9374) και όλοι περιμένουν πότε θα πατήσουν το κουμπί update για την αναβάθμιση των Windows 8.
Η ημερομηνία που δίνει η Microsoft είναι το 2013, χωρίς να ξεκαθαρίζει πότε ακριβώς. Πόσο σημαντική θα είναι η αναβάθμιση των Windows Blue φαίνεται από την δήλωση της Microsoft:
Αν εξαιρέσουμε τις γενικότητες για βελτίωση της μπαταρίας και μπλα μπλα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα Windows 8.1 θα υποστηρίζουν περισσότερες συσκευές και θα μειώσουν ακόμα περισσότερο το κενό που χωρίζει τις ανάγκες του επαγγελματία με την διασκέδαση που αναζητά κάποιος όταν ξαπλώνει στο κρεβάτι με το tablet. Για αυτό ίσως βλέπουμε ήδη συσκευές όπως το Acer Aspire R7 να παρουσιάζονται στην αγορά ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για την μετάβαση από τα Windows 8 στα Windows 8.1. Μένει να δούμε και τις αλλαγές στα Windows RT και πως αυτό θα επηρεάσει το μέλλον των Windows Blue σε επεξεργαστές ARM.

Δεν υπάρχουν σχόλια