ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Unification app, notificaton center για Windows 8


Ένα από τα χαρακτηριστικά που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αιτημάτων τόσο για τα Windows Phones όσο και για τα Windows 8 είναι ένα ενιαίο κέντρο ειδοποιήσεων (notification center) για τη πλατφόρμα της Microsoft. Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το Unification app.
Το Unification app είναι το notification center για το οικοσύστημα των Windows PC, tablets και smartphones που αρκετοί από τους χρήστες αναζητούν. Αν και πρόκειται για εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, δηλαδή όχι της Microsoft, το Unification app δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν και να λαμβάνουν ενημερώσεις από τις υποστηριζόμενες εφαρμογές από ένα σημείο μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως συμβαίνει ήδη στο Android και το iOS.
NOTIFICATIONS ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 24/7
Αφού συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας στο Unification app θα εμφανιστεί η κύρια περιοχή των ειδοποιήσεων χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες, What’s new, Recent και Most active. Η εφαρμογή φροντίζει να σας ενημερώνει αυτόματα ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητου συγχρονισμού όπως εσείς επιθυμείτε.
Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των εφαρμογών που υποστηρίζονται από το Unification app δεν είναι μεγάλος αλλά αναμένεται να αυξηθεί όσο οι developers φροντίσουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια. Η ζήτηση είναι μεγάλη καθώς περίπου 50 – 75 αιτήσεις από τους χρήστες για νέα apps υποβάλλονται καθημερινά μέσω της εφαρμογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια