ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6 λόγοι να αγοράσεις το προσιτό Sony Xperia L της Sony

Η Sony έβγαλε στην αγορά το Sony Xperia L που ανήκει στη μεσαία κατηγορία των smartphones, δηλαδή στην κατηγορία των 300€. Παρακάτω θα βρούμε 6 λόγους για να αγοράσουμε αυτό το τηλέφωνο έναντι του μεγάλου ανταγωνισμού.
Σχεδιασμός: Τα κινητά της Sony είναι όμορφα. Το Sony Xperia L είναι πλαστικό μεν αλλά παραμένει ξεχωριστό καθώς κάνει μια μικρή καμπύλη στο πίσω μέρος που μας θυμίζει το Sony Xperia Arc. Εντυπωσιακή είναι και η μεταλλική λωρίδα ανάμεσα στα πλαστικά που δίνει έναν αέρα φινέτσας.
Διπύρηνος επεξεργαστής: Οι μεγάλοι επεξεργαστές είναι must αυτή την περίοδο καθώς οι απαιτήσεις στα παιχνίδια και τις άλλες εφαρμογές αυξάνονται. Ο διπύρηνος 1GHz του Sony Xperia L θα κάνει σωστά τη δουλειά του μαζί με την 1GB RAM οπότε σε αυτά τα λεφτά έχεις ένα αρκετά ισχυρό τηλέφωνο.
Εσωτερική μνήμη: Δεν θα το κάναμε θέμα αν το Sony Xperia L δεν είχε microSD υποδοχή, κάτι που δεν έχουν τα ακριβά μοντέλα άλλων εταιρειών όπως το HTC One και το LG Optimus G που κοστίζουν 2 φορές όσο το Sony Xperia L. Το Sony Xperia L έχει ενσωματωμένη μνήμη 8GB που επεκτείνεται όσο θέλετε μέσω MicroSD.
Κάμερα: Η κάμερα των 8MP είναι εντυπωσιακή καθώς τραβάει καθαρές φωτογραφίες τη μέσα αλλά και τη νύχτα με το LED flash. Επίσης έχεις μια σειρά από φίλτρα που κάνουν τις φωτογραφίες πιο καλλιτεχνικές ενώ μπορείς να τραβήξεις πανόραμα όπως σε όλα τα Android τηλέφωνα.
Οθόνη: Η οθόνη του τηλεφώνου είναι αρκετά μεγάλη, για την ακρίβεια 4.3 ίντσες. Επιπλέον έχει εξαιρετική ποιότητα για την κατηγορία του καθώς φτάνει τα 228 πίξελ ανά ίντσα. Φυσικά θα συναντήσετε τα γνωστά προβλήματα στο φως του ήλιου αλλά η αναλογία 16:9 θα σας αποζημιώσει όταν βλέπετε ταινίες.
Πλήρες πακέτο: Το τηλέφωνο έχει τα πάντα, ότι χρειάζεσαι δηλαδή όπως Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC και όλο το πακέτο εφαρμογών της Google. Επίσης έχει μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, ραδιόφωνο και μια εφαρμογή για backup. Τι άλλο θες; Το Sony Xperia L είναι μια πρόταση για όσους θέλουν ένα κινητό με προσιτή τιμή που έχει ισχυρά χαρακτηριστικά, καλή κάμερα και μεγάλη οθόνη. Είναι καινούργιο, όμορφο και κάνει με άνεση ότι του αναθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια