ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

AOC E2461FWH Gaming Monitor

Ήρθε λοιπόν ο καιρός που δε θα κάνουμε παρουσιάσεις μόνο για πληκτρολόγια και ποντίκια, αλλά προχωράμε και στις οθόνες. Εντάξει, η νέα μας κατηγορία PC Stuff δεν θα έχει μόνο οθόνες, αλλά και γενικότερα κομμάτια του υπολογιστή (ελπίζουμε τουλάχιστον :P). Ξεκινάμε λοιπόν με μια πολυσυζητημένη οθόνη, ειδικά σχεδιασμένη για gaming παρακαλώ! Ο λόγος γίνεται για το μοντέλο E2461FWH της AOC, που σου είχαμε αναφέρει και παλιότερα.
Η E2461FWH έχει διαγώνιο περίπου 24 ίντσες (23,6 για την ακρίβεια, αλλά ξέρεις, κλέβουμε και λίγο πάντα :P) και φυσικά είναι widescreen με ratio 16:9 και ανάλυση 1920×1080 στα 60Hz, όπως οι περισσότερες οθόνες στις μέρες μας. Το δυνατό της σημείο βέβαια είναι το πάχος της, το οποίο είναι μόλις 13 χιλιοστά (!) -θα το προσέξεις και στις εικόνες εδώ γύρω. Λοιπά εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι τα κουμπιά πλοήγησης για το μενού και το κουμπί on/off, τα οποία βρίσκονται στο πίσω μέρος για να μην σε ενοχλούν στο μάτι, αλλά και η βάση της οθόνης, η οποία έχει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, σαν αυτό του κρασιού (εξού και το ποτήρι κρασί που υπάρχει πάνω στη συσκευασία). Τρεις υποδοχές: Ρεύμα, HDMI, VGA. Τρεις υποδοχές: Τροφοδοσία, HDMI, VGA.
Ο χρόνος απόκρισης της οθόνης είναι ικανοποιητικά μικρός -στα 2 ms, ενώ η φωτεινότητα έρχεται στα 250 cd/m². Ο τύπος της οθόνης είναι WLED, με τυπικό contrast 1.000:1. Επίσης, αν θες να γύρεις την οθόνη, η βάση σου δίνει τη δυνατότητα να τη γύρεις είτε 5 μοίρες μπρος, είτε 15 μοίρες πίσω, ωστόσο αν αυτό δε σου φτάνει, η βάση αποσπάται. Επειδή όμως θα μαζεύεις και φίλους στο σπίτι και δεν γίνεται να κοιτάτε όλοι ταυτόχρονα την οθόνη από μπροστά, όταν κάποιος παίζει, η E2461FWH έχει γωνία θέασης 170 μοίρες οριζόντια και 160 κάθετα, για να μη χάνει κανείς τίποτα! :P Μαζί με την οθόνη θα βρεις καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο VGA, αλλά και καλώδιο HDMI, αφού τα υποστηρίζει και τα δύο. Η E2461FWH λοιπόν της AOC αποτελεί μια πολύ δυνατή και οικονομική λύση για κάθε PC gamer, αφού η τιμή της κυμαίνεται στα 189€. Αν ψάχνεις για οθόνη λοιπόν, μη το σκέφτεσαι άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια