ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony VAIO Red Edition, νέα laptops γεματά δύναμη

Η Sony παρουσίασε τη σειρά VAIO Red Edition laptops για τους χρήστες που θέλουν να συνδυάσουν εμφάνιση, επιδόσεις και να εντυπωσιάσουν τον περίγυρο με τον νέο τους υπολογιστή. Το κόκκινο χρώμα που επέλεξε να ντύσει η Sony στα νέα VAIO laptops σε συνδυασμό με το αλουμίνιο και τις πολλαπλές στρώσεις βαφής δίνουν ένα διαφορετικό αέρα ομορφιάς που αναμφισβήτητα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Τα μοντέλα που επιλέχθηκαν για να ντυθούν στα κόκκινα είναι το Sony VAIO Duo 13, το Sony VAIO Pro 13 και Sony VAIO Fit 15.
Sony VAIO Red EditionΤα νέα μοντέλα Sony VAIO Red Edition έρχονται με εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στους 4ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές, τα 12 GB μνήμης RAM και τα 512 GB σκληρού δίσκου που σε ορισμένες περιπτώσεις πρόκειται για δίσκους SSD ανάλογα με το μοντέλο. Μάλιστα, το Sony VAIO Pro 13 είναι το πρώτο laptop που διαθέτει τους νέους PCIe SSD δίσκους για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με τους κανονικούς SSD.
Sony VAIO Red Edition
Sony VAIO Red Edition
Όλα τα νέα VAIO μοντέλα διαθέτουν πληκτρολόγιο με φωτισμό πλήκτρων, track-pad καθώς και NFC για εύκολη σύνδεση με διαφορετικούς υπολογιστές, smartphones και tablets. Φυσικά, η οθόνη αφής και τα Windows 8 θα φροντίσουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης των νέων Sony VAIO υπολογιστών.
Sony VAIO Red Edition
Sony VAIO Red Edition
Η «κόκκινη» σειρά των Sony VAIO Red Edition είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά μέσω του Sony Store ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν και πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Οι ενδεικτικές τιμές είναι $2.999 για το VAIO Duo 13, $2.599 για το VAIO Pro 13 και $1.999 για το VAIO Fit 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια