ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Panasonic Toughpad UT-MB5, 20-inch tablet με 4K οθόνη αφής

Η Panasonic παρουσιάζει το νέο Toughpad UT-MB5, το πρώτο 4k tablet 20 ιντσών που προορίζεται ως εργαλείο δουλειάς για φωτογράφους, αρχιτέκτονες, κινηματογραφιστές. Όπως είναι προφανές, το Panasonic Toughpad UT-MB5 δεν απευθείνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό αλλά σε επαγγελματίες που η δουλειά τους απαιτεί επιδόσεις, ταχύτητα και φυσικά προσεγμένη ποιότητα. Με την παρεχόμενη ψηφιακή πένα που έρχεται μαζί με το Toughpad 4K η αλληλεπίδραση με την οθόνη αφής προσφέρει ακόμη πιο ποιοτικές και ακριβείς δυνατότητες για γράψιμο και σχεδίαση χάρη στο υψηλό βαθμό ευαισθησίας που διαθέτει.
PANASONIC TOUGHPAD UT-MB5 4K SCREEN ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ VIDEO
Η οθόνη του νέου Panasonic Toughpad UT-MB5 αποτελεί το δυνατό του σημείο και το κάνει να ξεχωρίζει σημαντικά από τον ανταγωνισμό. 4Κ ανάλυση 3.840 x 2.560 pixels και aspect ratio 15:10 σίγουρα δε το συναντάς συχνά εκεί έξω. Με 230 ppi που ξεπερνούν ακόμη και του MacBook Pro με την Retina οθόνη, το Panasonic ToughPad 4k προσφέρει ακόμη πιο πιστή απεικόνιση κειμένου, video και εικόνων. Panasonic Touchpad UT-MB5 Το οικονομικότερο μοντέλο του Panasonic Toughpad 4k διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5-3437U Vpro Haswell με 4 GB μνήμη RAM και 128 GB SSD δίσκο, ενώ τα χαρακτηριστικά του γίνονται ακόμη πιο πλούσια στα ακριβότερα μοντέλα που φτάνουν τα 16 GB RAM και 256 GB SSD. Διαθέτουν επίσης την nVidia GeForce GT 745M κάρτα γραφικών, WiFi, Bluetooth, USB 3.0 θύρες, HDMI και SD card.
PANASONIC TOUGHPAD UT-MB5 TABLET / LAPTOP ΜΕ WINDOWS 8.1 ΚΑΙ ΤΙΜΗ 4.5000 ΕΥΡΩ
Η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 6 ώρες αυτονομίας και το βάρος του ξεπερνά μόλις τα 2 κιλά. Φυσικά, το νέο υπερ-tablet έρχεται με την κανονική έκδοση των Windows 8 με τη δυνατότητα αναβάθμισης δωρεάν στα Windows 8.1 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου 2013. Το Panasonic Toughpad 4k αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2013 στην Ευρώπη στην τιμή των 4.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια