ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Philips: Νέες Ultra HDTVs (65”, 84”) και οθόνες αφής

Η Philips κάνει αισθητή την παρουσία της στην IFA Berlin 2013 με δύο νέες Ultra HDTVs (65” και 84”) με δυνατότητα upscaling περιεχομένου στην ανάλυση 4K (3840 x 2560), ανανέωση εικόνας στα 900Hz (!), κεραία WiFi και υποστήριξη του πρωτοκόλλου Miracast για άμεση επικοινωνία με smartphones/tablets. Αμφότερες είναι διαθέσιμες σε τιμές €4999 (65”) και €14999 (84”). Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και τις νέες οθόνες Philips Touch. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου: Από την «παιδική χαρά» στο γραφείο και το σαλόνι
Πρεμιέρα κάνει η MMD στην IFA, με τις ολοκαίνουργιες οθόνες Philips Touch που έχουν σχεδιαστεί για να φωτίσουν τις ζωές των ανθρώπων. Οι πιστοποιημένες με Windows multi-touch οθόνες 23 ιντσών διαθέτουν 10 σημεία αφής, full glass οθόνη, webcams, ηχεία και μικρόφωνα ενώ είναι συμβατές με PC και notebooks. Οι νέες οθόνες είναι ιδανικές για τους καταναλωτές που αναζητούν τον συνδυασμό της κομψής σχεδίασης με τις δυνατότητες multi-touch σε μεγάλη οθόνη Full HD. Επιπλέον, επιτρέπουν στους χρήστες να ενισχύσουν πλήρως τα βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος Windows και να διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο παίζοντας παιχνίδια με τεχνολογία αφής. Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες οθόνες Smart All-in-One με ενσωματωμένες εφαρμογές Android για συναρπαστική εμπειρία multimedia και gaming, καθώς και γρήγορη πρόσβαση στο Internet. Οι οθόνες Smart All-in-One είναι εύκολες στη χρήση, ιδανικές για internet cafe, σχολεία, lobby ξενοδοχείου αλλά για το σπίτι. Είτε ψάχνετε να κατεβάσετε νέες εφαρμογές, να παίξετε διαδραστικά παιχνίδια, είτε απλώς να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, αυτές οι οθόνες δεν συγκρίνονται με άλλες ως προς την ευελιξία τους.
Η δοκιμή της νέας Gaming οθόνης 144Hz θα ενθουσιάσει και τους πιο αχόρταγους gamers κάθε ηλικίας που είναι εθισμένοι στην ταχύτητα. Σχεδιασμένη «από gamers για gamers”, η νέα οθόνη Philips εγγυάται μια συναρπαστική εμπειρία χάρη στην εξαιρετική ικανότητα αναπαραγωγής εικόνας μέχρι 144 φορές το δευτερόλεπτο προσφέροντας έτσι εξαιρετικά ομαλές και ζωντανές εικόνες. Η νέα οθόνη διαθέτει μεγάλο εύρος διαφορετικών τρόπων παιχνιδιού και περιλαμβάνει ένα SmartKeypad τηλεχειριστήριο για την απόλυτη διασκέδαση gaming. Ακόμα, βασικά χαρακτηριστικά της αποτελούν οι ειδικές gaming προ-ρυθμίσεις, το Smart MHL για εύκολη φόρτιση των mobile συσκευών που συνδέονται με την οθόνη, καθώς και πλήθος βολικών επιλογών συνδεσιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια