ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα MacBook Pro με Retina Display και Haswell processors.

Ώρα για αναβάθμιση και για τα MacBook Pro με Retina Display. Οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, με τους τελευταίας γενιάς Haswell υπολογιστές της Intel και ενσωματωμένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού OS X 10.9 Mavericks, υπόσχονται βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
new-macbooks
Το νέο μοντέλο των 13 ιντσών είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά και πιο οικονομικό, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 1.299 δολάρια στην έκδοση με διπύρηνο i5 στα 2.5GHz, 4GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και Intel Iris graphic chip. Ωστόσο, διαθέτει τη μισή RAM στο βασικό του μοντέλο, ενώ, όσον αφορά την αυτονομία του, φτάνει τις 9 ώρες. Υποστηρίζει Thunderbolt 2 και διαθέτει Wi-Fi chip με το ταχύτερο standard 802.11ac.
Αναβαθμισμένο είναι και το μοντέλο των 15 ιντσών με τα νέα Crystalwell Iris Pro graphic chips. Σύμφωνα με την Apple, η αυτονομία του φτάνει τις 8 ώρες, ενώ διαθέτει υποστήριξη για συνδέσεις Thunderbolt 2. Και αυτό έχει πτώση στην τιμή του, που ξεκινά από τα 1.999 δολάρια στην έκδοση με τον τετραπύρηνο Core i7 στα 2GHz, 8GB RAM και 256GB SSD.

Δεν υπάρχουν σχόλια