ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Sony παρουσίασε τα νέα υβριδικά Vaio με οθόνες 11 και 13 ιντσών

Η Sony παρουσίασε στην Ελλάδα τα νέα VAIO Fit multi-flip και VAIO Tap 11, που σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό VAIO Duo 13, συνθέτουν μια νέα εικόνα σχεδιασμού των φορητών υπολογιστών της. Εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση που διαθέτουν, τα νέα VAIO κάνουν την καθημερινή ζωή πιο άνετη, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό τους που επιτρέπει να μετατρέπονται εύκολα από laptop σε tablet, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών, και όλα αυτά σε μία πανάλαφρη συσκευή. Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών VAIO Fit multi-flip, διαθέτει τον μοναδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εναλλαγή από φορητό υπολογιστή με πλήρεις δυνατότητες σε tablet και οθόνη προβολής.
Η Sony παρουσίασε τα νέα υβριδικά Vaio με οθόνες 11 και 13 ιντσών
Τo νέο VAIO Tap 11, το πιο λεπτό (9,9mm) tablet PC στον κόσμο [1] με Windows 8, επεξεργαστή Intel Pentium και το γρήγορο σύστημα αποθήκευσης SSD που μειώνει τους χρόνους απόκρισης, διαθέτει ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad που εφάπτεται μαγνητικά στην οθόνη αφής 29,4 εκ. (11,6") του υπολογιστή ως προστατευτικό κάλυμμα ενώ ταυτόχρονα φορτίζεται. Η Sony παρουσίασε τα νέα υβριδικά Vaio με οθόνες 11 και 13 ιντσών To VAIO Duo 13 ξεχωρίζει για τον μοναδικό σχεδιασμό Surf Slider, που σας μεταφέρει από τη λειτουργία slate στη λειτουργία πληκτρολογίου, και αντίστροφα, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη αντοχή, σε σχέση με οποιοδήποτε Ultrabook, χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του -15 ώρες- που προσφέρει.
Η Sony παρουσίασε τα νέα υβριδικά Vaio με οθόνες 11 και 13 ιντσών Τα VAIO Duo 13 και VAIO Fit multi-flip, περιλαμβάνουν την εφαρμογή "CamScanner" που σας δίνει τη δυνατότητα να συλλαμβάνετε και να ρετουσάρετε τις φωτογραφίες ή τα έγγραφά σας αυτόματα, για ακόμα πιο ρεαλιστική αποτύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια