ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Themer, το μέλλον στο Android customization

Εδώ και μερικές μέρες έχω στο κινητό εγκατεστημένη την εφαρμογή Themer για την οποία σας έχω μιλήσει στο παρελθόν. Τι ακριβώς κάνει όμως; Σου επιτρέπει να αλλάξεις εμφάνισή στις home screens σου με μερικά μόνο κλικ! Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! Η εφαρμογή είναι στην ουσία ένας νέος launcher τον οποίο ορίζεις σαν default και στην συνέχεια παίζεις με αυτόν. Ακριβώς για αυτό το λόγο δεν έχεις να χάσεις τίποτα και αν κάτι δε σου αρέσει, καθώς απλά γυρνάς στον launcher που είχες πριν!
Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ αλλά πρέπει να έχετε για την ώρα κωδικό ενεργοποίησης από την εταιρία. Ο λόγος είναι ότι επειδή όλα τα themes κατεβαίνουν από τους servers τους θέλουν να δουν πόσο κόσμο μπορούν να αντέξουν, μην βρεθούν ξαφνικά προ εκπλήξεως! Όπως μπορείτε να δείτε και πιο πάνω, μπαίνοντας στην εφαρμογή του launcher, μπορεί κανείς να κάνει αναζήτηση για themes. Αυτά εμφανίζονται σε λίστα, επιλέγεις όποιο θες, Apply και τέλος! Με τον ίδιο τρόπο φυσικά πας σε κάποιο άλλο!
Σε κάθε διαθέσιμη οθόνη υπάρχουν έτοιμα εικονίδια τα οποία αν τα πατήσεις και έχεις πολλές εφαρμογές για την ίδια δουλειά του εικονιδίου, θα σου ζητηθεί ποιο θες να ορίσεις ως default. themer04Τι πιο απλό; Τα themes είναι για την ώρα σχετικά περιορισμένα αλλά καθώς λύνονται τα όποια bugs έχει το όλο σύστημα, θα αυξηθούν πολύ γρήγορα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Με το που κυκλοφορήσει η τελική έκδοση της εφαρμογής που δε θα χρειάζεται activation code θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε αν θέλετε μπείτε στην λίστα για να αποκτήσετε ένα πηγαίνοντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια