ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Yoga Tablet 8 και 10 της Lenovo για όλους

Δύο νέες Android ταμπλέτες ανακοίνωσε η Lenovo, με ενσωματωμένη βάση στήριξης που τις διαφοροποιεί από την κλασική σχεδίαση που έχετε συνηθίσει στα tablets που συναντάτε στην αγορά. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε την κυλινδρική τους βάση ως λαβή, ενώ, χάρη στο standπου περιλαμβάνει αυτή, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τις συσκευές σταθερές για την προβολή μίας ταινίας και όχι μόνο. Παρά την ιδιαίτερη σχεδίασή τους, τα νέα Yoga tablets διαθέτουν ελαφριά κατασκευή και λεπτό σώμα, ώστε να είναι ιδιαίτερα άνετα στο κράτημα και τη μεταφορά τους.
Τα Yoga Tablet 8 και 10 διαφοροποιούνται μεταξύ τους μόνο στο βάρος και στο μέγεθος της οθόνης τους. Ακόμη και η ανάλυσή της είναι ίδια στα μοντέλα των 8 και των 10 ιντσών, φτάνοντας τα 1280x800 pixels. Κατά τα άλλα, διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή τηςMediaTek στα 1.2GHz, 1GB RAM, δύο κάμερες 5 και 1.6MPixels, 16GB αποθηκευτικό χώρο και microSD κάρτα επεκτάσιμη έως τα 64GB. Το "παρών" δίνει ακόμη 801.11n Wi-Fi καιBluetooth 4.0, ενώ διαθέσιμες είναι και εκδόσεις με υποστήριξη 3G. Όσον αφορά το λειτουργικό, ενσωματώνουν την έκδοση Android 4.2 Jelly Bean.
lenovo_yogatablet_tilt

Οι νέες ταμπλέτες, χάρη στον επιπλέον χώρο που εξασφαλίζεται λόγω της ύπαρξης της βάσης στήριξής τους, διαθέτουν μπαταρία με μεγάλη αυτονομία 18 ωρών (κάτι που σύμφωνα με τη Lenovo αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό), ενώ, επιπλέον, σας δίνουν τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε άλλες συσκευές μέσω της microUSB port τους. Τα Lenovo Yoga Tablet 8 και 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το Νοέμβριο σε τιμές που θα προσεγγίζουν τα €229 και €299, αντίστοιχα.
ashton-kutcher-lenovo
Αξιοσημείωτο είναι ότι την παρουσίασή τους στο σχετικό event στο Los Angeles ανέλαβε οAshton Kutcher που έχει αναλάβει ρόλο "product manager" της εταιρείας, όπως έχει ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια