ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η BIOSTAR παρουσιάζει την B85MG LGA1150 μητρική!

Η νεότερη μητρική της BIOSTAR, η B85MG, υποστηρίζει τους 4ης γενιάς Core i7 και Core i5 επεξεργαστές της Intel, χρησιμοποιώντας την Intel B85 single chip αρχιτεκτονική.
Φτιαγμένη για επιχειρήσεις, η B85MG περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα για υπηρεσίες πληροφορικής σε μεγάλες αλλά και μικρές εταιρίες. Επίσης μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 100% solid πυκνωτές της. Οι μητρικές αυτές προσφέρουν καλύτερη απόδοση, διαχειρισιμότητα και προστασία της ασφάλειας του υπολογιστή. Χαρακτηριστικά που συμβάλουν σε αυτά είναι η Intel Rapid Storage Technology (Intel RST), για γρήγορη εκκίνηση του συστήματος και μείωση του χρόνου απόκρισης εφαρμογών, καθώς και η Intel Small Business Advantage (Intel SBA), που προσφέρει προστασία της ασφάλειας στοχευμένη σε επιχειρήσεις. Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει επίσης μεγάλης διάρκειας ανιχνεύσεις ιών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και δεσμεύει την αναγνώριση των ανεπιθύμητων USB δίσκων.
Για οποιεσδήποτε ψυχαγωγικές ανάγκες, η B85MG υποστηρίζει Direct3D 11.1, HDMI, Blu-ray ήχο DRM και παρέχει την υψηλότερη απόδοση ήχου των 24 bit/192kHz, ερχόμενη σε αντίθεση με τον τυπικό 16 bit/48 KHz που συναντάται στις περισσότερες μητρικές. Οι μητρικές προσφέρουν άμεση υποστήριξη με τα Windows 8 και έχουν τα BIO-Remote2 και BIOS Online Update χαρακτηριστικά της BIOSTAR για εύκολη διαχείριση του BIOS του συστήματος, καθώς και της Charger Booster λειτουργίας της BIOSTAR.

Δεν υπάρχουν σχόλια