ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Samsung έχει τον Apple A7 για iPhone 5S, iPad Air και iPad mini 2

ΣΕ συνεργασία Samsung και Apple για την κατασκευή του Apple A7 επεξεργαστή συνεχίζεται. Όλα τα iPhone 5S, iPad Air και iPad mini 2 χρησιμοποιούν το νέο chip design της Apple που κατασκευάζει σε επεξεργαστή η Samsung.
IPHONE 5S, IPAD AIR ΚΑΙ IPAD MINI 2 ΜΕ APPLE A7 ΑΠΟ SAMSUNG Η διαμάχη μεταξύ Samsung και Apple είναι γνωστή χρόνια και αφορά τις πατέντες. Σε αυτό το επίπεδο οι δύο εταιρείες κονταροχτυπιούνται στα δικαστήρια με νικητή σε Αμερική και Ευρώπη την Apple. Όσο το software δημιουργεί προβλήματα και δυσκολίες άλλο τόσο το hardware κρατάει ακόμα κοντά τις δύο εταιρείες. Η Apple εμπιστεύεται την Samsung για την κατασκευή όχι μόνο του νέου 64-bit Apple A7 επεξεργαστή αλλά και των παλαιότερων chips. Η σχέση των δύο κρατάει χρόνια με πλεονεκτήματα για την Apple αλλά και την Samsung. Η Apple χρησιμοποιεί τα προηγμένα εργοστάσια της Samsung και η Samsung μαζεύει μετρητά από την Apple και βοηθάει την ανάπτυξη της.
APPLS VS SAMSUNG ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ APPLE A7 CPU. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ TSMC ΤΟ 2014 Πολλοί περίμεναν ότι μετά την δικαστική διαμάχη Apple και Samsung οι σχέσεις των δύο εταιρειών θα άλλαζαν. Δυστυχώς ή ευτυχώς η κατασκευή hardware και ειδικά chips είναι μια δύσκολη διαδικασία που χρειάζεται χρόνο έστω και για την παραμικρή αλλαγή. Δεδομένης της στρατηγικής της Apple να προπληρώνει τους προμηθευτές και να δεσμεύει ποσότητα, ποιότητα και τεχνολογία για πολλά χρόνια στο μέλλον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το συμβόλαιο με την Samsung δεν μπορεί να σπάσει τόσο εύκολα. Για αυτό τα iPhone 5S, iPad Air και iPad mini 2 με Retina Display χρησιμοποιούν Apple A7 CPU κατασκευασμένο από την Samsung. Προσπάθειες για εναλλακτικούς κατασκευαστές chip και επεξεργαστών γίνονται, με την TSMC να βρίσκεται μέσα στο ραντάρ της Apple καιρό τώρα, για το iPhone 6 και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια