ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

App Folder, η Nokia φέρνει τους φακέλους στα Windows Phone 8

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή App Folder της Nokia για το Nokia Lumia Windows Phone 8 smartphone σου και οργάνωσε εφαρμογές, παιχνίδια και ρυθμίσεις σε φακέλους για ευκολότερη πρόσβαση. Παράλληλα με τη διάθεση του νέου Lumia Black update, η Nokia κυκλοφορεί μία νέα εφαρμογή για Lumia smartphones που έχουν ήδη αναβαθμιστεί με το Amber Update 2 για τα Windows Phone 8, χωρίς να κρίνεται απαραίτητη η αναβάθμιση στο Black update που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες.
Με την εφαρμογή App Folders, η Nokia φέρνει στους κατόχους των Lumia smartphones μία δυνατότητα που είχε ζητήσει μεγάλη μερίδα των χρηστών, την οργάνωση εφαρμογών, παιχνιδιών και ρυθμίσεων σε φακέλους. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη η εύρεση των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε συχνά μέσα από την κεντρική οθόνη της Έναρξης των Windows Phone 8 χωρίς να χρειάζεται η αναζήτηση ή το scrolling ανάμεσα στα tiles.
Ο τρόπος που λειτουργεί η εφαρμογή App Folders είναι ιδιαίτερα εύκολος. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, πατήστε στο εικονίδιο + για να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο και στη συνέχεια επιλέξτε ποιες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, παιχνίδια ή ακόμη και ρυθμίσεις θα συμπεριλαμβάνονται στον φάκελο. Φυσικά, μπορείτε να καρφιτσώσετε τον εκάστοτε φάκελο στην κεντρική οθόνη του smartphone που θα εμφανίζεται ως tile προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια