ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy NX30 με γρήγορες επιδόσεις, WiFi και NFC

Όπως μας ενημερώνει και η Samsung, ο ο συγκεκριμένος αισθητήρας είναι ιδανικός για τη δημιουργία πλούσιων εικόνων, παρέχοντας επαγγελματική ποιότητα απεικόνισης ενώ με το NX AF System II προσφέρει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση. Η γρήγορη λήψη φωτογραφιών οφείλεται στην πολύ γρήγορη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 του δευτερολέπτου και τη λειτουργία Continuous Shooting που αιχμαλωτίζει 9 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Με το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο (XGA, 2.359 K-dot resolution), η NX30 καθιστά ευκολότερη την ανακάλυψη μιας νέας προοπτικής χάρη στην κλίση 80 μοιρών. Με τη δυνατότητα να κινείται οριζόντια μέχρι 180 μοίρες και κάθετα μέχρι 270 μοίρες, η περιστρεφόμενη οθόνη αφής των 3 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED της NX30 προσφέρει ευέλικτες γωνίες που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τα αυτοπορτραίτα.
Ενσωματώνει επίσης NFC και WiFi για εύκολη σύνδεση με άλλα gadgets που διαθέτουν NFC για γρήγορη μεταφορά των φωτογραφιών από την κάμερα.Η λειτουργία Photo Beam επιτρέπει τη μεταφορά μιας εικόνας ή ενός βίντεο σε smartphone ή tablet με ένα απλό άγγιγμα των δύο συσκευών, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη ρύθμιση. Η λειτουργία MobileLink επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν πολλαπλές εικόνες για αποστολή σε τέσσερις ξεχωριστές έξυπνες συσκευές ταυτοχρόνως. Αυτόματα, η λειτουργία AutoShare στέλνει κάθε φωτογραφία αμέσως στο smartphone ή το tablet των χρηστών, ενώ η λειτουργία Remote Viewfinder Pro ενεργοποιεί σειρά ελέγχων της NX30 από ένα smartphone, επιτρέποντας στον χρήστη να εστιάζει και να φωτογραφίζει από απόσταση, ενώ εξακολουθεί να έχει πλήρη ορατότητα του σκηνικού. Η NX30 διαθέτει τον εξελιγμένο επεξεργαστή νέας γενιάς DRIMeIV Image Processor και μια ισχυρή μηχανή απεικόνισης DSP, προσφέροντας δυνατότητες Full HD 1080/60p.
Η υψηλή ευαισθησία της NX30 στο φως, με εύρος από ISO100-25600, παράγει σύμφωνα με την εταιρεία πολύ καλές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ με την τεχνολογία OIS Duo οι σταθερές λήψεις για καλύτερη καταγραφή βίντεο είναι εγγυημένες, ακόμη και εν κινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια