ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Notification center των Windows Phone 8.1 κινητών

Ένα από τα αρνητικά των Windows Phones είναι το θέμα των ειδοποιήσεων. Δεν υπάρχει κάποιο κέντρο διαχείρισης όλων των ειδοποιήσεων των εφαρμογών αλλά και του συστήματος. Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει καθώς screenshot που έχει κάνει την εμφάνισή του δείχνει το "Action Center" που θα έρθει με το Windows Phone 8.1 "Blue" update.
H εικόνα φαίνεται να είναι από ένα email που στάλθηκε μέσα στους κύκλους της Microsoft. Σύμφωνα με αυτήν θα υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις συνδέσεις όπως WiFi/Bluetooth/Airplane Mode/Driving Mode. Αυτές θα είναι παραμετροποιήσιμες από τον χρήστη. Θα υπάρχει μια επιλογή "Clear all" η οποία θα απομακρύνει όλες τις ειδοποιήσεις καθώς και μια για απευθείας πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις.
Από κάτω θα εμφανίζονται σε λίστα όλες οι ειδοποιήσεις από την κάθε εφαρμογή. Μάλιστα το slide αναφέρει πως θα υπάρχει έξυπνη διαχείριση αυτών, καθώς οι εφαρμογές θα μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να εμφανίζουν ειδοποιήσεις στο παρασκήνιο, χωρίς να ενοχλούν τον χρήστη. Το Windows Phone 8.1 update αναμένεται να ανακοινωθεί στις 2 Απριλίου από την Microsoft, στο Build conference τους στο Σαν Φρανσίσκο. Τι άλλο θα θέλατε να δείτε ως τότε να ενσωματώνεται στο λειτουργικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια